Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mojsejovej FOTO po svadbe: Je na nepoznanie... Prezradila, čo je za tým!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová

KOŠICE - Je z nej iná žena! Vzhľad Nory Mojsejovej (58) sa za posledné roky výrazne menil. A v tomto trende pokračuje aj po nedávnej svadbe s podnikateľom Františkom Kabrheľom (40). Košičanka zverejnila na sociálnej sieti fotku, kde je takmer na nepoznanie. Vyzerá nielen opäť chudšie, ale aj oveľa mladšie. Zisťovali sme, čo je za tým. Že by jej až takto prospieval manželský život?

Dlhé roky poznali Slováci Noru Mojsejovú ako blondínku. Známa východniarka v čase svojej najväčšej slávy pútala pozornosť svetlým három, ktoré mala vždy dokonalo upravené. Pred viac ako 4- rokmi sa však podnikateľka rozhodla pre výraznú zmenu – svoje plavé vlasy si nechala prefarbiť na tmavohnedo. Okrem toho však aj výrazne schudla. Úbytok na váhe spôsobili prevažne Norine problémy so zákonom, kedy čelila rôznym obvineniam.

No dnes je všetko úplne inak a z úhlavného nepriateľa Františka Kabrheľa alias Versačeho, ktorý ju v minulosti žaloval, je dnes paradoxne jej manžel. A zdá sa, že vyriešenie jej problémov a manželský život Nore prospieva. Aspoň tak možno súdiť podľa najnovšej fotografie, ktorú Košičanka pridala na sociálnu sieť. Nora na nej vyzerá naozaj skvele a svojím zjavom mnohým vyrazila dych. Brunetka na nej vyzerá nielen oveľa štíhlejšie, ale má aj dlhšie hnedé vlasy a celkovo jej výzor pôsobí, akoby mala o 20 rokov menej než v minulosti, keď na obrazovkách lámala rekordy sledovanosti. Ako vidieť, zreje doslova do krásy...

Preto nás zaujímalo, čo je za tým, že tak dobre vyzerá. Že by jej takto prospieval manželský život? „K tej fotke len toľko, že konečne mám aký-taký kľud a vetrám hlavu a som šťastná so svojimi psíkmi, to je pre mňa najviac,“ povedala pre topky Mojsejová. Snáď to najznámejšej obyvateľke východu ešte dlho takto vydrží. 

Viac o téme: Nora MojsejováFrantišek Kabrheľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu