Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveriteľná premena Gabriely Drobovej: Takto zreje do krásy!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (5)
Gabriela Drobová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Čím staršia, tým krajšia! To rozhodne platí aj o známej dramaturgičke a riaditeľke Fashion TV Gabriele Drobovej (43). Dôkazom môže byť jej spomienková fotografia z roku 1998, ktorú nedávno zverejnila na internete. Neuveriteľné, ako sa za takmer dve dekády zmenila!

Gabriela Drobová je už dlhé roky stálicou slovenského šoubiznisu. Začínala ako rozhlasová moderátorka, stála pri vzniku televízie Markíza, kde pôsobila ako dramaturgička mnohých úspešných projektov, no a v súčasnosti pracuje ako šéfka Fashion TV.

Na časy svojej mladosti si blondínka zaspomínala aj na svojej fanúšikovskej stránke, na ktorej zdieľala fotografiu spred 19-tich rokov. K retro záberu zároveň pridala aj jej aktuálnu selfie, čím chcela poukázať na to, ako sa za takmer dve dekády zmenila.

„Nájdi rozdiel. Ja v roku 1998 a dnes,“ napísala k spomienkovému skvostu Drobová. Nuž a tá premena z tuctovej mladej slečny na štýlovú dámu je naozaj neuveriteľná. Gabika má v súčasnosti dlhšie vlasy, preferuje decentný mejkap, oblieka sa trendovejšie a hoci tento rok už sfúkla na torte 43 sviečok, treba uznať, že Gabika doslova zreje ako víno.

Gabriela Drobová si za dlhé roky v šoubiznise prešla pozoruhodnou zmenou vizáže.
Zobraziť galériu (5)
Gabriela Drobová si za dlhé roky v šoubiznise prešla pozoruhodnou zmenou vizáže.  (Zdroj: Facebook G.D.)

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu