Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Studenková dourážala kolegov: Vyzeráte jak blbci... A Kramárovi ešte priložila!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ostrá ako britva! Herečka Zdena Studenková (62) je známa tým, že čo má na srdci, to má aj na jazyku. Inak to nebolo ani pri natáčaní dnešnej epizódy Inkognita, kde svojich kolegov poriadne dourážala. Nitka neostala suchá najmä na Marošovi Kramárovi (58), ktorého si podala viac, ako ktokoľvek očakával!

 

Dnes večer si diváci Inkognita budú môcť opäť užiť poriadnu dávku zábavy. V najnovšej epizóde sa totiž medzi pozvanými hosťami objavila logopedička, ktorá svoje odborné znalosti aplikovala aj na samotných celebritných hádačov.

Neľahké logopedické cvičenie sa najviac odrazilo na ich mimike, čo v momente naštartovalo Zdenu Studenkovú. „Vyzeráte jak blbci!“ vykríkla s úsmevom na perách herečka.

Na komickú situáciu zareagoval aj moderátor Vlado Voštinár: „Maroš, potrebuješ zopár lekcií?“ Logopedička totiž skonštatovala, že má jazyk v nesprávnej polohe a príliš mu vyčnieva na strany. „Však a čo mi prepadá?“ okamžite odpovedal Kramár, ktorý ani z ďaleka netušil, ako dokonale „nahral“ svojej kolegyni Zdene. „Všetko už, Maroško, všetko!“ utierala si slzy od smiechu Studenková.

Slovenská diva však v búrlivej debate pokračovala a hercovi naložila ešte viac. „On tam má už ochabnuté svalstvo,“ zaklincovala blondínka s tým, že v Marošovom prípade ide o „únavu materiálu“. Na celej scénke sa naše známe tváre samozrejme dobre pobavili a Zdenine vtipné dvojzmysly brali všetci s humorom a s obrovským nadhľadom...

Viac o téme: Maroš KramárZdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu