Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dramatický pôrod slovenskej herečky: Celá nemocnica v pozore!

Vlastina Svátková zažila drámu na pôrodnici. Zobraziť galériu (5)
Vlastina Svátková zažila drámu na pôrodnici. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Veľká dráma pri pôrode! V deň štátneho sviatku - 8. mája priviedla slovenská herečka Vlastina Svátková (35) na svet svojho tretieho potomka Matyáša. Samotný pôrod však vôbec neprebiehal hladko. Nastali totiž nečakané komplikácie, ktoré zalarmovali celú nemocnicu!

Slovenskú herečku Vlastinu Svátkovú, pôsobiacu aj v susednom Česku, môžete poznať z filmu Gangster KA, bondovky Casino Royale, ale aj markizáckeho seriálu Kukučka. Aktuálne však sympatickú umelkyňu zamestnávajú oveľa krajšie, mamičkovské povinnosti. Rovno v Deň víťazstva nad fašizmom totiž Vlastina porodila svojho tretieho syna Matyáša.

Príchod jej najmenšieho pokladu však dal plavovláske poriadne zabrať. „Kto si myslí, že tretie dieťa ide von ako po masle, je na omyle,“ posťažovala sa Blesku trojnásobná mama. Tá zároveň podotkla, že jej pôrod bol mimoriadne komplikovaný.

„Vďaka mojej doktorke a tímu sestričiek v nemocnici sme to ale zvládli, aj keď mal syn pupočníkovú šnúru obmotanú dvakrát okolo krku,“ opísala dramatické chvíle na sále Vlastina. Našťastie je už ale všetko v úplnom poriadku a z malého drobca sa teší nielen jej manžel Jiří, ale aj jej dvaja synovia Adam a Kryštof, ktorých má herečka ešte z predchádzajúceho manželstva.

Dramatický pôrod slovenskej herečky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu