Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Puškárová týždeň po pôrode: Pekne sa nastajlovala, kruhy pod očami skrývala!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Moderátorka Televíznych novín Zlatica Puškárová (39) sa v pondelok 1. mája stala dvojnásobnou mamou. Spolu s manželom Patrikom Švajdom (45) a synom Leom sa tak v týchto dňoch tešia aj z najmladšieho člena rodiny - Adamka. Len týždeň po pôrode sa sympatická markizáčka ukázala už aj na očiach verejnosti. Pozrite, ako vyzerá!

Moderátorka Zlatica Puškárová aktuálne prežíva jedno z najkrajších období jej života. Svojmu manželovi Patrikovi Švajdovi totiž 1.mája priviedla na svet už druhého potomka Adama Jaroslava.

A hoci je prominentná mamina len týždeň po pôrode, v týchto dňoch sa už bez problémov ukazuje aj na očiach verejnosti. Dôkazom môžu byť zábery, ktoré sa podarilo nafotiť nášmu čitateľovi v petržalskom obchodnom centre, kde sa Zlatka vybrala na nákupy spoločne so svojou mamou. Moderátorka sa tentoraz ukázala v žltom kabáte širšieho strihu, ktorý osviežila modrými topánkami na opätku.

Štýlový outfit navyše doplnila aj veľkými slnečnými okuliarmi, a to aj napriek tomu, že vonku vládlo skôr veternejšie počasie. Blondínka tak pravdepodobne chcela zakryť známky únavy a nenalíčenú tvár. Pri jej čerstvých mamičkovských povinnostiach sa však v konečnom dôsledku ani niet čomu čudovať...

Dvojnásobná mamička Zlatica Puškárová sa týždeň po pôrode ukázala v petržalskom nákupnom centre.
Zobraziť galériu (5)
Dvojnásobná mamička Zlatica Puškárová sa týždeň po pôrode ukázala v petržalskom nákupnom centre.  (Zdroj: foto: tip citatela)

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu