Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozmaznaný Mišo z Farmy zbalil kolegyňu: FOTO nahej Jany priamo z postele!

Mišo Pavlík Zobraziť galériu (4)
Mišo Pavlík

NITRA - Mišo Pavlík (20) sa do povedomia verejnosti dostal pred dvomi rokmi vďaka markizáckej reality šou Farma. Do pamäti všetkých sa vryl ako rozmaznaný synáčik bohatých rodičov, ktorý sa nehrnul do žiadnej práce. A aktuálne mladík na seba upozorňuje opäť. Zbalil kolegyňu z aktuálnej série projektu Janu Brezinovú (26) a... Na web vycapil jej nahú FOTO priamo z postele!

Miša Pavlíka skalným fanúšikom markizáckej reality šou Farma predstavovať nemusíme. Patril totiž k najvýraznejším súťažiacim šiestej série projektu. Nepredviedol sa však v lichotivom svetle. Práve naopak - mladík sa netajil tým, že miluje luxusný spôsob života a fyzická práca mu smrdela. 


Luxusný život rozmaznaného Miša z Farmy: Drahé autá, sexi ženy... Pozrite!


Ešte počas súťaženia v šou sa vtedy 18-ročný blondiak zahľadel do kolegyne s veľkými prsiami a napumpovanými perami Daniely Nikolety Kortišovej. A dnes mu učarovala ďalšia sexica z Farmy. Tentokrát však Jana Brezinová z aktuálneho ročníka. 

Dvojica sa svojimi citmi k sebe vôbec netají a prezentuje sa aj spoločnými fotkami. Jedna z tých najnovších však mnohých určite zaskočila. Michal totiž na Instagrame zverejnil záber svojej nahej priateľky priamo z postele. Jediné, čo tmavovláske zahaľovalo nahé silikóny, boli nálepky zajačikov namiesto bradaviek. No, zdá sa, že Mišo nepatrí k tým frajerom, ktorí nestrpia obdivné pohľady ostatných mužov!

Mišo Pavlík sa momentálne stretáva s Janou Brezinovou z aktuálnej série Farmy.
Zobraziť galériu (4)
Mišo Pavlík sa momentálne stretáva s Janou Brezinovou z aktuálnej série Farmy.  (Zdroj: Instagram M.P.)

Viac o téme: FarmaMišo PavlíkJana Brezinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu