Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozzúrení diváci pred FINÁLE markizáckej Tvojej tváre: Všetko malo byť inak!

Tvoja tvár znie povedome. Zobraziť galériu (8)
Tvoja tvár znie povedome. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zábavná šou Tvoja tvár znie povedome je na konci! Už dnes večer sa totiž na obrazovkách televízie Markíza dozvieme víťaza tretej série. O tento titul zabojuje štvorica známych tvárí, ktoré počas všetkých večerov získali najviac bodov. Diváci však pred bránami veľkého finále zostali poriadne rozzúrení. Zhodujú sa v jednom - všetko malo byť úplne inak!

Hlasujte za šou Tvoja tvár znie povedome v ankete Telkáč roka 2016 >>

Po minulotýždňovom semifinále šou Tvoja tvár znie povedome zostali v „hre“ už iba štyria z pôvodnej osmičky známych tvárí. Iba herec Peter Brajerčík a speváci Tomáš Palonder, Lina Mayer a Eva Máziková totiž dnes večer budú môcť zabojovať o titul absolútneho víťaza obľúbeného zábavného projektu. 

No kým štvorica sa z výsledku hlasovania tešila, diváci zostali pred bránami veľkého finále poriadne rozzúrení. Viacerí sa totiž zhodujú v tom, že v záverečnom súboji jedna zo známych tvárí nemá čo hľadať a namiesto nej tam mal stáť niekto úplne iný. 

Reč je o Eve Mázikovej. „Pani Máziková má žiaľ už vyspievaný hlas. Nebudem na ňu nadávať, ale proste do finále nepatrí. Sú tam oveľa lepší speváci... A žiaľ, pani Mázikovú nemožno ani nazvať ikonou slovenskej populárnej hudby. Ak náhodou vyhrá, končím s touto šou,“ znel jeden z miernejších komentárov na adresu speváčky. 

Tú by Slováci najradšej vymenili za exsuperstaristu Tomáša Bezdedu či herca Reného Štúra, ktorí podľa nich predvádzali počas šou oveľa lepšie výkony. „Stále nechápem, prečo nie je vo finále. Jeho výkony si to zaslúžili. Porota bodovala od buka do buka v mnohých prípadoch,“ zhodovali sa pri Bezdedovom mene diváci. „To s tou Mázikovou myslíte vážne? Na jej mieste mal stáť René Štúr,“ písali diváci a pridávali sa ďalší: „Nemám slov... Máziková vo finále? Mal tam byť René, určite bol lepší, ako táto pani Ja, danke.“ 

No, zdá sa, že energická speváčka to bude mať v záverečnom kole poriadne náročné a výraznej diváckej podpory sa zrejme nedočká. Nuž, ale nechajme sa prekvapiť, kto napokon celý projekt vyhrá. To sa dozvieme dnes večer na obrazovkách televízie Markíza. 

Finálová štvorka tretej série šou Tvoja tvár znie povedome - Peter Brajerčík, Lina Mayer, Tomáš Palonder, Eva Máziková.
Zobraziť galériu (8)
Finálová štvorka tretej série šou Tvoja tvár znie povedome - Peter Brajerčík, Lina Mayer, Tomáš Palonder, Eva Máziková.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Eva MázikováTomáš BezdedaTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu