Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Banášová mesiac pred svadbou: Vyznanie od Bezdedu!

Adela Banášová a Tomáš Bezdeda tvorili pár 2,5 roka. Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová a Tomáš Bezdeda tvorili pár 2,5 roka. (Zdroj: tv markíza/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Adela Banášová (36) a Tomáš Bezdeda (31) tvorili v minulosti pár 2,5 roka. Dvojica sa dala dokopy počas speváckej šou SuperStar. A hoci aktuálne už každý žije vlastným životom a moderátorka sa už o mesiac vydáva, stále majú na seba slabosť. Aha, aké napísal spevák blondínke vyznanie!

Azda každý si pamätá obdobie, kedy Adela Banášová a Tomáš Bezdeda tvorili pár. On bol finalistom prvej série SuperStar, ona to celé moderovala... A práve tam vzplanula ich láska. Odvtedy však uplynulo už viac ako 10 rokov, blondínka sa už čoskoro bude vydávať za Viktora Vinczeho a spevák sa naplno venuje svojej kariére.


Vincze požiadal Banášovú o ruku!


Aj napriek tomu má však dvojica stále na seba akúsi slabosť. Teda aspoň v tej kamarátskej rovine. V týchto dňoch totiž hviezda markizáckej Tvojej tváre adresovala svojej niekdajšej láske milé vyznanie. Tomáš tak urobil pod spoločnou fotkou, pri ktorej oznamoval fanúšikom, že s Adelou po 12 rokoch opäť zaspieva duet.

No a nezabudol spomenúť, čo preňho blondínka znamená. „Uznávam túto ženu, bola mi veľkou inšpiráciou a mám ju veľmi rád, ale tak to má byť,“ napísal Bezdeda a pridal hashtag friends will be friends, teda v preklade - priatelia budú priateľmi. To je naozaj milé, nemyslíte?

Hlasujte za moderátorku Adelu Banášovú v ankete Telkáč roka >>

Viac o téme: Adela BanášováTomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu