Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečky Partlová a Valúchová bez hanby na ostro: Takéto sú krásne!

Mirka Partlová a Viktória Valúchová Zobraziť galériu (9)
Mirka Partlová a Viktória Valúchová

BRATISLAVA - Takto ste ich spolu ešte nevideli! Herečka Mirka Partlová(31) je krásna mladá žena, ktorá je v spoločnosti a pred kamerou vždy patrične upravená. Hoci sa netají tým, že v súkromí si do ulíc vybehne aj bez nánosu líčidiel, tentoraz sa „naostro“, ako ju Boh stvoril, objavila aj v zákulisí šou Tvoja tvár znie povedome. A nebola sama. Spoločnosť jej robila aj kolegyňa Viktória Valúchová (21).

Odvaha im nechýba! Herečka Viktória Valúchová momentálne účinkuje v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. V nedeľňajšom semifinálovom kole stvárnila Sandy zo slávneho muzikálu Pomáda.

Keďže však v Pomáde spievajú dvaja - Sandy a John, musela si zavolať niekoho na pomoc. Nebol to však žiaden chlap, ale  jej herecká kolegyňa Mirka Partlová, ktorá si podobné premeny zažila v druhej sérii tejto šou. Dokonca s týmto muzikálom má bohaté skúsenosti ako speváčka. V jeho slovenskej verzii stvárňuje paradoxne práve Sandy.

Pred pár dňami zverejnil markizácky redaktor Boris Pršo video zo zákulisia tejto šou, kde pristihol obe herečky pri nácviku. Kamera natočila obe krásky, ako sú  „na ostro“ bez mejkapu, za čo ich markizák aj patrične pochválil: „Dve nádherné baby bez mejkapu. Vy ste stále pekné, aj bez mejkapu.“ Hoci Mirka je zvyknutá chodiť v súkromí občas aj bez nánosu líčidiel, bolo vidieť, že ju kompliment potešil. Niet sa čo čudovať, veď nedávno priznala, že nie vždy ju fanúšikovia zahrnú chválou, keď ju vidia takto, ako ju Boh stvoril

Viktória Valúchová a Mirka Partlová bez mejkapu.
Zobraziť galériu (9)
Viktória Valúchová a Mirka Partlová bez mejkapu.

Za projekt Tvoja tvár znie povedome môžete hlasovať v ankete Telkáč roka! 

Viac o téme: Mirka PartlováViktória Valúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu