Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dara Rolins v Bratislave: Prišla sem za krásou!

Dara Rolins a tím kliniky Envy pri otvorení novej pobočky v Bratislave. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins a tím kliniky Envy pri otvorení novej pobočky v Bratislave. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Koncom minulého týždňa sa to v bratislavskej Petržalke doslova hemžilo krásnymi ženami. Nebolo to však kvôli súťaži Miss. V poradí svoju piatu pobočku tu totiž otvárala úspešná klinika estetickej medicíny ENVY.

Košice, Prešov, Poprad, Žilina a teraz Bratislava. V týchto piatich mestách sa o krásny zovňajšok každej dámy či muža postará profesionálny tím kliniky ENVY. Zárukou tohto tvrdenia sú nielen bohaté skúsenosti doktorov a celého personálu, či vízia riaditeľky kliniky Natálie Selvekovej, ale aj známe mená, ktoré sa do rúk odborníkov z ENVY zverili.

Za všetkých azda najpovolanejšie meno svedčiace o kvalite – Dara Rolins. Práve ona sa totiž stala akousi ambasádorkou kliniky a spoločne s celým tímom slávnostne otvorila nové bratislavské priestory. „Krásu nachádzam v podstate vo všetkých situáciách a veciach, ktoré sa mi dejú v živote. Okrem toho, že je to samozrejme v hudbe, tak je to v rodine, v Laure, v našej láske s Patrikom... To sa všetko prelína a každá žena, ktorá je takto spokojná vo vnútri, tak je krásna. No ale samozrejme, že každá z nás má veci, ktorým chce trošku pomôcť a úplne v pohode s nimi nie je. A preto sme radi za takéto šikovné Natálky, ktoré to za nás vyriešia,” vysvetlila svoj postoj ku kráse Dara počas veľkolepého krstu koncom minulého týždňa.

Toho sa moderátorsky ujala modelka Soňa Skoncová. Medzi pozvanými nechýbali ani jej kolegyne z brandže Denisa Mendrejová či Barbora Franeková. Oceniť krásu vie dokonale aj módny návrhár Fero Mikloško, ktorý na krste taktiež nechýbal. Kto každý sa slávnostného otvorenia zúčastnil, si môžete pozrieť v našej galérii.

ENVY patrí medzi najúspešnejšie estetické kliniky na Slovensku. Za deväť rokov svojho fungovania otvorila už piatu pobočku. V priestoroch na Antolskej ulici v Bratislave bude ponúkať služby plastickej chirurgie, internej medicíny a trichológie. 

O klinike ENVY

 ENVY Klinika estetickej medicíny je najväčšia klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na Slovensku. Centrála kliniky sa nachádza v Košiciach a jej ambulancie nájdete aj v mestách Prešov, Poprad, Bratislava a čoskoro už aj v Žiline. Už vyše 8 rokov patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interného oddelenia, oddelenia optimálnej výživy a regulácie hmotnosti a aj ambulanciu trichológie, transplantácie vlasov a angiológie. Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou tohto zdravotníckeho zariadenia.

www.envyklinika.sk     www.vedakrasy.sk   recepcia@envyclinic.sk     www. envymagazin.sk  

kontakt: 055/ 676 1666 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu