Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bullovej pikantnosti: Gabika, sex za 150 eur?!

Gabriela Bullová Zobraziť galériu (5)
Gabriela Bullová (Zdroj: Facebook G.B.)

BRATISLAVA - Gabriela Bullová (34) je svojimi škandálmi a extravagantnými počinmi veľmi dobre známa. Veď o poriadny rozruch okolo svojej osoby sa postarala aj nedávno, keď na svetlo sveta vyšli jej pikantné fotografie, ktoré sa nachádzali na internetovej stránke pre dospelých. V týchto dňoch sa však okrem toho k nám dostala aj informácia o tom, že exfarmárka sa údajne stretáva s mužmi za finančné odmeny.

V týchto dňoch rozvírila Gabriela Bullová hladinu šoubiznisu viac, ako bolo možno treba. Môžu za to jej škandalózne fotografie uložené na stránke pre dospelých, o ktorých sme vás len nedávno na Topkách informovali.


Pikantné FOTO na stránke pre dospelých: Nová kariéra škandalóznej exfarmárky?!


Ak by ste si však mysleli, že exfarmárka už nemôže klesnúť hlbšie, tak ste boli na veľkom omyle. Dostala sa k nám totiž informácia, že kontroverzná blondínka by mala figurovať na istom internetovom portáli, ktorý okrem iného slúži aj na vyhľadávanie intímnych známostí.

Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, no Gabika by si takýmto spôsobom mala navyše aj „privyrábať“. Bez problémov si totiž údajne dohaduje stretnutia s mužmi, za ktoré následne inkasuje peniaze. Dostalo sa to k nám z viacerých zdrojov, jeden z užívateľov nám však poslal aj časť konverzácie, kde Bullová píše, že je drahá. Za horúce radovánky s ňou by si páni mali pripraviť prezervatív a 150 Eur.

Prepis konverzácie:

M – muž, G – Gabriela

M: sexstretko?

G: som drahá

M: skús dať návrh

G: 150 eur

M: úplne v poho, to sa dá

G: ok, všetko je s gumou

M: jasné, vážim si tiež svoje zdravie. Miesto?

G: mám luxusný byt

Profil, na ktorom prebehla táto debata, má v názve farmárkino krstné meno aj rok narodenia. Na fotografii je jasne identifikovateľná. Keď sme si pozreli ďalšie zábery, zistili sme, že tam figurujú fotky, aké Gabriela na Facebooku nemá. Evidentne teda nejde o obrázky, ktoré by jej niekto ukradol z voľne prístupného zdroja... 

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu