Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gott šokoval fanúšikov: Pozrite, takto ste Karla ešte rozhodne nevideli!

Karel Gott Zobraziť galériu (5)
Karel Gott (Zdroj: Foto: TV Prima)

BRATISLAVA - Preboha! Božský maestro Karel Gott (77) je veľavážený umelec, ktorý je na koncertoch vždy za elegána. Pre svojich obdivovateľov si však naposledy pripravil priam šokujúce prekvapenie, ktoré naozaj nik nečakal. Neuveríte, čo si na seba navliekol!

Moderátorská ikona Leoš Mareš odštartoval v týchto dňoch pri príležitosti svojich 41. narodenín koncertnú mini šnúru. A hoci spevom ani zďaleka nevyniká a jeho rapovanie tiež nie je žiadna výhra, o lístky na jeho vystúpenie bol s veľkým počudovaním až enormný záujem.

Známy moderátor ale na druhej strane opäť raz potvrdil, že práve on je ten, kto dokáže svoje publikum zabaviť a doslova vyhecovať k hotovému šialenstvu. Naposledy si však pre svojich priaznivcov pripravil prekvapenie, ktoré naozaj nik nečakal.

Na pódiu sa totiž po jeho boku objavil samotný Karel Gott. Maestro však už po príchode rozvášnil prítomných tak masívne, že mu od údivu ľudia nemohli prestať tlieskať.

Božský Kája dokázal, že je za každú srandu a pred nadšeným davom sa predviedol vo vychýrenom kožuchu Leoša Mareša, v ktorom moderátor kedysi rozbiehal hudobnú kariéru. Na počesť českého „kráľa kožuchov“ si dokonca obliekol tričko, na ktorom mal napísané meno oslávenca. No skrátka zážitok, na ktorý sa bezpochyby len tak ľahko nezabudne!

Hviezdny spevák Karel Gott prišiel na koncert Leoša Mareša oblečený v azda najznámejšom kožuchu českého šoubiznisu. Preslávil ho totiž samotný moderátor ešte v časoch, keď rozbiehal svoju hudobnú kariéru.
Zobraziť galériu (5)
Hviezdny spevák Karel Gott prišiel na koncert Leoša Mareša oblečený v azda najznámejšom kožuchu českého šoubiznisu. Preslávil ho totiž samotný moderátor ešte v časoch, keď rozbiehal svoju hudobnú kariéru.  (Zdroj: Instagram L.M.)

Viac o téme: Leoš MarešKarel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu