Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horúca Miss 2017: Pallovej melóny, odhalené gaťky a presvitajúce prsia!

Na Miss Slovensko bolo poriadne horúco. Zobraziť galériu (9)
Na Miss Slovensko bolo poriadne horúco. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak ako každý rok, ani teraz nebola na súťaži Miss núdza o poriadne pikantné momenty. Kým o väčšinu z nich sa postarali finalistky priamo počas prehliadky v bielizni a večerných róbach, statočne im kontrovali aj naše celebrity.

Pre krásu sa musí trpieť. Aj to si teraz zrejme hovoria dámy, ktoré sa vybrali v sobotu zahviezdiť na súťaž Miss Slovensko 2017 a nahodili sa do exkluzívnych rób. Svoje by o tom vedela povedať celebritná dermatologička Alena Pallová, ktorá síce pozornosť upútala, no väčšmi než celkový look zaujali jej prsia. Tie totiž vytasila do mimoriadne hlbokého a úzkeho výstrihu, ktorý miestami pôsobil, že by sa jej vnady najradšej vydali vyvetrať sa niekam na prechádzku. Navyše vyzerali minimálne o niekoľko veľkostí väčšie než zvyčajne.

Alena Pallová ukázala poriadne napumpovaný výstrih.
Zobraziť galériu (9)
Alena Pallová ukázala poriadne napumpovaný výstrih.  (Zdroj: Ján Zemiar, TV JOJ)

Rafinovaný dekolt zradil vicemiss z roku 2015, Petru Denkovú. Tá síce nezvolila push-up efekt ako Alena, zato však extrémne hlboký výstrih, pod ktorým by podprsenka zrejme príliš dobre nevyzerala. Šaty, ktoré mala na sebe, však boli so zjavne z tenučkej a ľahkej látky, vďaka ktorej si každý okoloidúci mohol vychutnať pohľad na Denkovej presvitajúce bradavky.

Petra Denková vystavila na obdiv svoje presvitajúce bradavky.
Zobraziť galériu (9)
Petra Denková vystavila na obdiv svoje presvitajúce bradavky.  (Zdroj: Ján Zemiar, TV JOJ)

Na vyzývavý výstrih stavila aj niekdajšia finalistka Miss Mirka Fabušová. Ten bol však jej najmenším problémom. Úchvatná zelená róba, v ktorej vyzerala naozaj skvele, ju vo finále zradila na úplne opačnej strane. Keďže šaty boli vpredu strihané kratšie a vlečka ich celé nezakrývala, brunetka nechtiac ukázala na obdiv svoje nohavičky. No, nevadí, Mirka. Aspoň, že boli telové...

Mirka Fabušová pozabudla na dĺžku svojich šiat.
Zobraziť galériu (9)
Mirka Fabušová pozabudla na dĺžku svojich šiat.  (Zdroj: Ján Zemiar, TV JOJ)

Viac o téme: Miss SlovenskoMirka FabušováAlena PallováPetra Denková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu