Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sokyne Verešová a Krainová: Najprv urážky a potom... Ach, tie sú falošné!

Andrea Verešová a Simona Krainová Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová a Simona Krainová

PRAHA - Andrea Verešová (36) a Simona Krainová (44) sa už roky častujú rôznymi urážkami a posielajú si odkazy cez médiá. Najnovšie sa však dostali obe na jednu akciu a obe v dôležitej úlohe. Dokonca spolu, s rukami na jednom noži, krájali tortu a usmievali sa do objektívov ako najlepšie kamarátky. Blondínkin Instagram však svedčí o tom, že nimi naozaj nie sú.

Andrea Verešová a Simona Krainová sa v stredu stretli na večierku usporiadanom pri príležitosti 25. výročia istej cukrovinky. Dámy stáli na pódiu bok po boku, dokonca spoločne rozkrojili tortu. A pri tom samozrejme nechýbali nekončiace úsmevy pre médiá. 

Tieto dve sú pritom už roky považované za sokyne a to, že úsmevy neboli úplne úprimné, môže dokazovať aj Simonin Instagram. Mimo oficiálnej časti totiž už o Andreu nezavadila a takzvané selfíčka si už robila s inými ľuďmi – moderátorom večera Jakubom Prachařom, modelkou Anetou Vignerovou či moderátorkou Emmou Smetana. 

Mnohí si určite pamätajú, ako si vychytené modelky posielali odkazy cez médiá. Naša pamäť siaha do roku 2011, kedy si vymieňali urážky a Verešová počas filmového festivalu nakoniec odkázala Krainovej: „Simona, pobozkaj mi môj krásny zadoček.” 

Na plese v roku 2012 sa zas brunetka o Simone vyjadrila, že je to chudera, ktorá tam nemá ani manžela. Neskôr sa zas do seba pustili kvôli návrhárke a keď bola blondínka hviezdou prehliadky Jany Pištejovej, Andrea konštatovala, že ju staršia kolegyňa kopíruje. Stredajší večierok plný úsmevov počas oficiálnej časti tak bola jednoznačne len falošná hra... 

Simona Krainová a Andrea Verešová spolu krájali tortu a vo veľkom sa usmievali.
Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová a Andrea Verešová spolu krájali tortu a vo veľkom sa usmievali.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Andrea VerešováSimona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu