Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurianová prichytená v Jojke: Marianna, čo sa chystá?!

Marianna Ďurianová na Kolibe Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová na Kolibe

BRATISLAVA - Keď Marianna Ďurianová (40) po 13 rokoch skončila v Markíze, mala prisľúbený flek v televízii Joj. Náhle sa tam však zmenilo vedenie a z dohody nič nebolo. V stredu sa však moderátorka zrazu objavila na Kolibe...

Marianna Ďurianová bola dlhé roky pevnou súčasťou spravodajstva televízie Markíza. Keď sa po 13 rokoch rozhodla odísť, bol to pre všetkých šok. Blondínka navyše mierila rovno ku konkurencii.

Džob v televízii Joj jej však nevyšiel. František Borovský, ktorý s ňou rokoval, totiž náhle vo funkcii riaditeľa skončil a najviac sa to dotklo práve Marianny. Vilo Rozboril dostal svoju reláciu a Pavel Bruchala bol angažovaný do ranného vysielania, len Ďurianovú poslali preč s dlhým nosom. 

Zdá sa však, že moderátorka nemá na Kolibu ťažké srdce. V stredu sa totiž objavila v priestoroch televízie Joj a my máme foto, ako budovu opúšťala. Zisťovali sme teda, či sa chystá niečo veľké a či bude Ďurianová opäť hviezdiť na obrazovkách.

Náš zdroj však tieto domnienky vyvrátil. Marianna sa podľa jeho slov len jednorazovo zúčastnila nakrúcania novej relácie Štefana Skrúcaného. To nám napokon potvrdila aj PR manažérka Lenka Filipová: „Súčasťou relácie Všetko, čo mám rád, sú vždy aj prominentní hostia. Jedným z nich bude aj Marianna Ďurianová.” Kedy sa novinka dostane do vysielania, sme sa zatiaľ nedozvedeli. 

Marianna Ďurianová kedysi chcela pracovať v Tv Joj, teraz tam bola na nakrúcaní.
Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová kedysi chcela pracovať v Tv Joj, teraz tam bola na nakrúcaní.

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu