Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prvá víťazka: Toto je nová Miss Press!

Petra Varaliová Zobraziť galériu (12)
Petra Varaliová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Titul Miss Press 2017 získala dnes v bratislavskom hoteli DoubleTree By Hilton 19-ročná Petra Varaliová z Bardejova. Mladú finalistku úspech prekvapil aj potešil.

„Ja som z tohto titulu veľmi šťastná, vôbec som to nečakala, do poslednej chvíle som neverila, že bude vyhlásené práve moje meno,“ povedala v rozhovore Varaliová, ktorá sa domnieva, že novinárov očarila najmä pohľadom, jemným výzorom a skromnosťou. „Na tom staviam svoj úspech aj počas finále,“ dodala mladá tmavovláska.

Finálový večer Miss Slovensko 2017 sa uskutoční v sobotu 29. apríla v Incheba Expo Aréne, pričom ho v priamom prenose odvysiela TV JOJ. Diváci sa podľa riaditeľky súťaže Karolíny Chomistekovej môžu tešiť na skvelú Fashion Show, v rámci ktorej dievčatá predvedú modely viacerých úspešných slovenských návrhárov. „Každý si príde na svoje. Dievčatá sa odprezentujú v tradičných krojových odevoch a pripravené máme aj také úsmevné ružové modely a elegantnejšiu kolekciu,“ prezradila Chomisteková.

Program finále zároveň dotvorí niekoľko hudobných čísel. Na pódiu sa predstavia Samuel Tomeček a Suvereno, Martin Chodúr, SĽUK a ďalší. Moderátorom večera bude Libor Bouček.

O absolútnej víťazke súťaže rozhodne odborná sedemčlenná porota. Diváci budú môcť počas večera zároveň online hlasovať za svoju EVA Miss Sympatia. Výťažok z hlasovania poputuje na charitatívny projekt Srdce pre deti.

Miss Slovensko 2017 získa postup na Miss World 2017, automobil, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, exkluzívne bývanie pri Dunaji na jeden rok a ďalšie ceny.

Petra Varaliová sa stala Miss Press 2017.
Zobraziť galériu (12)
Petra Varaliová sa stala Miss Press 2017.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Petra Varaliová
Zobraziť galériu (12)
Petra Varaliová  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Viac o téme: Petra Varaliová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu