Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Stará FOTO niekdajšej hviezdy Ďurianovej: Marianna, takto si vážne vyzerala?!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Fúha, to je ale zmena! Hoci je Marianna Ďurianová (40) už roky spájaná s blond vlasmi, nie vždy to bolo tak. Niekdajšia hviezda bola totiž kedysi čiernovláska. Dôkazom môže byť starý záber, ktorý moderátorka vyhrabala zo svojho archívu. Veď pozrite!

Dominantnou črtou Marianny Ďurianovej je nielen žiarivý hollywoodsky úsmev, ale aj krásna blond hriva, ktorá je už dlhé roky neodmysliteľnou súčasťou jej vizáže. Len málokto preto vie, že známa moderátorka bola kedysi čiernovláska, čo je v podstate aj jej prirodzená farba vlasov.

„Ja som sa narodila ako tmavovlasá, my sme celá rodina tmavovlasá,“ povedala pre jojkársky Topstar Ďurianová, ktorá zároveň dodala, že pre túto zmenu sa rozhodla ešte na vysokej škole. Dôvodom mal byť fakt, že na kamere ju svetlejší odtieň „zjemňuje“ a rovnako aj omladzuje.

„Podľa mňa mi pristane aj tá čierna, ale ja osobne sa lepšie cítim ako blondína. A hlavne neviem si predstaviť, ako by zareagoval môj syn, ktorý má pozná iba ako blondínu,“ s úsmevom uzavrela niekdajšia markizácka hviezda.

Tak schválne, tipovali by ste, že na retro spomienke sa za kráskou s dlhými havraními vlasmi ukrýva práve mladučká Marianna?

Moderátorka Marianna Ďurianová bola kedysi majiteľkou bohatej čiernej hrivy.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Marianna Ďurianová bola kedysi majiteľkou bohatej čiernej hrivy.  (Zdroj: Foto: archív M.Ď.)

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu