Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drzý Šarközi z Cigánskych diablov: Neuveríte, čo si dovolil k policajtovi!

Silvia a Ernest  Šarköziovci Zobraziť galériu (5)
Silvia a Ernest Šarköziovci (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Odvaha mu nechýba! Reč je o hudobníkovi Ernestovi Šarközim (43) z Cigánskych diablov, ktorý sa spolu s manželkou Silviu (43) objavia ako hostia v dnešnej jojkárskej relácii Nikto nie je dokonalý. Muzikant totiž vyrozprával poriadne netradičný zážitok s policajtmi. Neuveríte, čo si k nim dovolil...

Obľúbenú humoristickú talk show Nikto nie je dokonalý si diváci môžu vychutnať na jojke už dnes večer. Tentokrát hosťami budú manželia Šarköziovci z Cigánskych diablov, a práve Ernest prezradil pri nakrúcaní vtipnú príhodu, ktorú zažil pred rokmi s policajtmi.

„Mňa raz zastavili policajti, nešiel som ani rýchlo, proste ma zastavili a hovoria mi: Pán vodič, cestná kontrola. Vypýtal si hneď doklady a ja som naozaj nechápal, že čo na mňa má,“ začal rozprávať príhodu muzikant a pokračoval ďalej.

„To ešte vtedy boli koruny. Policajt mi hovorí: Pán vodič, nesvieti vám vzadu svetlo, za to je pokuta. Ja mu hovorím, že ako mám vedieť, že mi vzadu nesvieti svetlo. On: Povinnosťou každého vodiča je skontrolovať si auto pred jazdou. Tak sa ho pýtam: Vy to robíte? A policajt : Samozrejme! Tak hovorím teda dobre, vypýtal si 100 korún pokutu,“ opisoval zážitok Šarközi.

„Nasadol som do auta, predbehol ma a nesvietilo mu zadné svetlo. Potom sa tak otočil na električkovej trati, ja som začal trúbiť, išiel som za ním, on nechápal, ale išiel ďalej, tak som ho predbehol, normálne som ho zablokoval a pýta sa ma: Čo to má znamenať pán vodič? Hovorím mu: Pán vodič, pred každou cestou si musíte skontrolovať svoje vozidlo, nesvieti vám svetlo. Policajt: To nie je možné! Hovorím mu: Poďte dozadu, ukážem vám - a bude to 100 korún,“ dodal na záver Ernest, ktorý nabral odvahu a policajtom „naparil“ tiež pokutu. To, či mu peniaze nakoniec vrátili, nevedno. Isté je, že sa po rokoch na tomto zážitku muzikant poriadne baví, policajti asi už menej...

Ernest Sarközi v relácii Nikto nie je dokonalý.
Zobraziť galériu (5)
Ernest Sarközi v relácii Nikto nie je dokonalý.

Viac o téme: Silvia ŠarköziováErnest Šarközi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu