Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šmahelova údajná „známosť“ aj hore bez: Toto telo nahradilo Kalisovú?!

Miriam Kalisová a Martin Šmahel Zobraziť galériu (7)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel

BRATISLAVA - Koncom minulého roka sa verejnosť dozvedela, že manželstvo moderátorky Miriam Šmahel Kalisovej (31) a fitnes trénera Martina Šmahela (34) po 4 rokoch stroskotalo. Podľa našich informácií však bývalý muž roka už vraj randí so známou političkou Janou Cigánikovou. Tá sa zviditeľnila aj vďaka kontroverznej politickej kampani, pre ktorú sa fotila napríklad aj hore bez. O tom, že má aj po dvoch pôrodoch štíhlu postavu, sa môžete presvedčiť sami. Politička sa totiž nehanbí ukázať odhalená či v sexi bikinách.

Podľa našich dôveryhodných informácií sa má rozvádzajúci fešák Martin Šmahel v poslednom čase stretávať s političkou za SAS Janou Cigánikovou. To, že by boli pár, obaja popreli, no niektoré ich vyjadrenia sa od seba značne líšia. A keďže už aj v minulosti pri rozchode s manželkou Miriam Martin vedel zatĺkať, aká je pravda, zrejme ukáže až čas.

Keďže je Martin fitnes tréner, určite si stihol všimnúť aj Janinu postavu. A treba priznať, že pani politička sa nemá za čo hanbiť. Po dvoch deťoch má slušne vypracované telíčko, ktoré bez problémov aj ukáže verejnosti.

Už počas svojej politickej kampane sa Cigániková prezentovala aj svojím telom. Okrem známej nohavičkovej fotky sa totiž odfotila aj hore bez. Prsia však nevystavila na obdiv, odhalila iba svoj potetovaný chrbát. A dokonca ani na sociálnej sieti nemá problém ukázať svoje krivky. Bez problémov sa pochválila aj fotografiami v sexi plavkách.  A veru je sa na čo pozerať, veď posúďte sami!

Jana Cigániková v kampani odhalila svoje telo.
Zobraziť galériu (7)
Jana Cigániková v kampani odhalila svoje telo.

Jana Cigániková sa za postavu nemusí hanbiť.
Zobraziť galériu (7)
Jana Cigániková sa za postavu nemusí hanbiť.

Viac o téme: Martin ŠmahelJana Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu