Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Pribrala 19 kíl: Sexi slovenská herečka pred rokom a teraz!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (7)
Vlastina Svátková (Zdroj: Petr Weigl)

PRAHA - Je z nej bacuľka! Vlastina Svátková (35) aktuálne prežíva vo svojom súkromnom živote veľmi šťastné obdobie. Zoznámila sa s mužom, za ktorého po krátkom čase vydala a... Toto radostné obdobie vyvrcholilo tým, že kráska v priebehu pár mesiacov pribrala neuveriteľných 19 kíl. Pozrite, ako vyzerá dnes!

Vlastina Svátková sa do povedomia širokej verejnosti dostala vďaka úlohe manželky vo filme o českom mafiánovi Radovanovi Krejčířovi - Gangster Ka. Slovenským divákom je však známa aj vďaka seriálu Kukučka a na televíznych obrazovkách sa objavuje v nejednej reklame.


Slovenka z Jamesa Bonda má sexi fotky: Rozpáli nielen agenta 007!


Niet preto divu, že sa herečka musí udržiavať vo forme. A doposiaľ sa jej to aj darilo. Veď takto pred rokom sme písali o tom, aké výstavné brucho s tehličkami skrýva pod tričkom. Dnes je však všetko inak. Známa Slovenka totiž prezradila, že v priebehu pár mesiacov pribrala celých 19 kíl! 

Nie však preto, že by sa začala prejedať a na cvičenie sa vykašlala, ale celé to má oveľa krajší dôvod - Vlastina je totiž v požehnanom stave. Minulý rok stretla muža svojho života, za ktorého sa na jeseň vydala a dnes už pod srdcom nosí svoje tretie dieťa. A to by sa už čoskoro malo vypýtať na svet. 

„Tajné momentky od človeka, ktorý nás zoznámil. Pred rokom a dnes. V podstate sa nič nezmenilo. Len ja mám miesto 56 kg 75 kg, môj muž má ešte menej vlasov, nechodíme do Mad baru, on mi miesto Vlastina, hovorí moja žena a ja si z neho kvôli tomu robím srandu. A milujeme sa tisíckrát viac, než na tom začiatku,“ napísala k fotke, ktorú zverejnila na Instagrame Svátková. A my jej prajeme, aby toto šťastné obdobie v jej živote vydržalo čo najdlhšie! :)

Vlastina Svátková sa pred rokom ešte pýšila vypracovaným bruškom.
Zobraziť galériu (7)
Vlastina Svátková sa pred rokom ešte pýšila vypracovaným bruškom.  (Zdroj: Instagram V.S)
 

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu