Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odhalenie o Šmahelovej »bokovke«: Randila už s iným známym Slovákom!

Martin Šmahel Zobraziť galériu (4)
Martin Šmahel

BRATISLAVA – Kto by to bol povedal?! Koncom minulého roka sa verejnosť dozvedela, že manželstvo moderátorky Miriam Šmahel Kalisovej (31) a fitnestrénera Martina Šmahela (34) po 4 rokoch stroskotalo. Topkám sa však podarilo zistiť, že bývalý muž roka má už za manželku náhradu, o čom sme vás včera informovali. Podľa nášho zdroja však terajšia známosť nebola prvá žena, ktorá Martinovi hojila zlomené srdce. V lete minulého roka údajne randil aj s istou golfistkou, ktorá mala mať v minulosti blízko aj k inému známemu Slovákovi.

Sukničkár, či iba muž so zlomeným srdcom?! Moderátorka Miriam Šmahel Kalisová a fitnestréner Martin Šmahel vyzerali roky pred verejnosťou ako ideálny pár, až kým koncom minulého roka nevyšlo najavo, že to tak nie. Po mesiacoch zatĺkania nakoniec predsa len priznali rozchod. Hoci sa už vtedy pošuškávalo, že za rozchodom je aj niekto tretí, obaja to popierali. 

Podľa našich informácií však už v lete, kedy im s Miriam krachovalo manželstvo, mal Šmahel randiť s istou ženou. „Mal blízko k jednej golfistke. Volá sa Zuzana. Hoci pochádza z Prešova, študovala a žije v Bratislave. V minulosti randila aj s hercom Filipom Tůmom,“ prezradil nám náš dobre informovaný zdroj.  

A kontakty na sociálnej sieti Facebook vypovedajú, že v skutočnosti sa so sympatickou športovkyňou naozaj poznajú obaja páni. Brunetka sa „kamaráti“ nielen s Tůmom, ale aj s Martinom Šmahelom a dokonca aj s jeho bratom Mirom a s jeho manželkou. Hoci sa dnes už fitnestréner podľa našich informácií stretáva s političkou Janou Cigánikovou, zjavne športovkyňa bola tá, ktorá ho „liečila“ z nevydareného manželstva s Miriam. 

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu