Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pekelne odvážna Twiinska: Ukázala neopálené miesta a... Pozrite, ako to má tam DOLE zarezané!

Daniela Nízlová Zobraziť galériu (5)
Daniela Nízlová (Zdroj: Instagram D.N.)

DUBAJ - Explózia sexepílu! Zatiaľ čo ostatné celebrity pri vystavovaní svojej figúry uprednostňujú skôr bikiny, Daniela Nízlová (30) dokáže provokovať aj v jednodielnych plavkách. Nie však v hocijakých. Speváčka totiž podľa všetkého preferuje aj poriadne vykrojenie „tam dole". Pozrite, čo všetko poodhalila!

Známe dvojičky z dua Twiins sú pre mnohých pánov stelesnením krásy a neutíchajúceho sexepílu. Pri pohľade na ich vypracované postavičky a tip-top formu sa ani niet čomu čudovať. Dievčatá navyše dobre vedia, ako svoje kvality ešte viac znásobiť, a tak často neváhajú a mužské osadenstvo provokujú v pekelne rajcovných outfitoch.


Telíčka len v dráždivej sieťke a cez prsia čierne X: Uff, najsexi slovenské sestry znova provokujú!


O zvýšený adrenalín sa najnovšie postarala krásna Daniela, ktorá si v týchto dňoch spoločne so svojou sestrou vychutnáva sladké ničnerobenie v exotickom Dubaji. Brunetka sa totiž naposledy pred miestnymi otŕčala v poriadne odvážnych plavkách, v ktorých nechala vyniknúť doslova všetkým ženským zbraniam.

Jej zvodný kúsok s vysokým vykrojením tvoril v spodných partiách len tenký prúžok, ktorý mala zarezaný tak, že prítomným ukázala aj takmer nahý rozkrok. Okrem toho navyše odhalila aj neopálené miesta, ktoré si ale pre vyššie spomínané dôvody všimol asi len málokto.

Viac o téme: TwiinsDaniela Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu