Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia sa nechala napichať: Preboha, veď tie pery by jej mohli závidieť aj kačky!

Jana Brezinová Zobraziť galériu (5)
Jana Brezinová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Predĺžené vlasy, umelé nechty, prsia a riasy, ktoré by dokázali spôsobiť menší orkán. To všetko zrejme prominentnej milenke a bývalej farmárke Janke Brezinovej (26) nestačilo, a tak si najnovšie s heslom "hlavne nie prirodzene", nechala napichať aj pery. Ako to dopadlo, posúďte sami...

A že ich má poriadne! Brunetka sa najnovší zákrok ani nesnažila tajiť a napichanou pusou sa pochválila rovno na sociálnej sieti. Na prvej zo zverejnených fotografií zdobí sexicu fólia na perách, pri pohľade na tú druhú sa však ponúka otázka, či si ju tam radšej nemala rovno nechať. Jej pery totiž majú po zákroku od prirodzeného vzhľadu poriadne ďaleko, pričom celý bábikovský vzhľad umocňujú umelé riasy, na ktorých by Brezinová mohla onedlho začať skúšať aj rôzne kadernícke experimenty.

Janka Brezinová sa dala opäť vylepšiť.
Zobraziť galériu (5)
Janka Brezinová sa dala opäť vylepšiť.  (Zdroj: Instagram J.B.)

Bývalá milenka fotografka Mária Gottiho je však evidentne s výsledkom spokojná a priznala aj to, že jej kačacia pusa je teraz väčšia presne o 1,25 mililitra. A keďže Janka má vo vylepšovaní samej seba zreteľnú záľubu, ostáva už len jediná otázka. Jani, čo si dáme vytuningovať nabudúce?

Viac o téme: FarmaJana Brezinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu