Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dobre strážené tajomstvo: Kalisovej ex Šmahel má známu milenku! Toto je ona...

Miriam Kalisová a Martin Šmahel. Zobraziť galériu (10)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel.

BRATISLAVA – Táto žena si ho opantala! Koncom minulého roka sa verejnosť dozvedela, že manželstvo moderátorky Miriam Šmahel Kalisovej (31) a fitnestrénera Martina Šmahela (34) po 4 rokoch stroskotalo. Topkám sa však podarilo zistiť, že bývalý muž roka má už vraj za manželku náhradu. A tá vôbec nie je neznáma. Pozrite, s kým sa stretáva!

Moderátorka Miriam Šmahel Kalisová a fitnes tréner Martin Šmahel priznali začiatkom decembra minulého roka, že sa rozišli. Zachrániť manželstvo im nepomohla ani trojročná dcérka Mia, ani spoločná práca na relácii O 10 rokov mladší.

Obaja o rozchode neradi rozprávali, no napriek tomu tvrdili, že za rozchodom nebol nikto tretí. Žiadna takáto osoba neexistuje. Martin si takéto jednanie nezaslúžil,“ obhajovala pred mesiacmi brunetka svoju niekdajšiu lásku. No už vtedy sa pošuškávalo, že to tak nie je a že Martin má vraj poriadne za ušami. Miriam zrejme nechcela  manželovu neveru rozoberať na verejnosti a s otcom svojej dcéry sa chcela rozísť slušne. No ako sa hovorí, čas všetko zahojí a pravda sa ukáže. A netrvalo dlho a je to tu!

Hoci je Martin otcom a stále ešte nie je rozvedený, ani to neprekáža mnohým ženám, aby ho zvádzali a zjavne ani on nezaháľa a buduje si nové vzťahy. Podľa našich informácií totiž už v lete, kedy im s Miriam krachovalo manželstvo, mal Šmahel randiť s istou golfistkou. No uplynulo niekoľko mesiacov a všetko je vraj inak. Podľa našich dôveryhodných informácií má mať fešák po svojom boku ďalšiu novú známosť.

Ide o známu ženu, ktorá pôsobí v politike. „Je to politička za SAS Jana Cigániková. Martin ju už dokonca zobral na nakrúcanie relácie, kde pracuje s Miriam, takže o nej vie aj ona. Sú spolu krátko - pár mesiacov,“ prezradil nám zdroj z blízkosti dvojice. Dokonca sme sa dozvedeli, že Šmahel a dvojnásobná mamina sa pred pár dňami „na tajňáša“ vybrali do Tatier. Dôkazom môžu byť aj zábery z Instagramu, kde si presne v tom istom čase obaja pridali fotky z našich veľhôr. Samozrejme, spoločnú nečakajte, veď je to tajné!

A tohto sa zjavne drží aj pani politička. Na otázku, či tvorí so Šmahelom pár, odvetila s potmehúdskym úsmevom: „Netvoríme pár a toto nie je vec, ktorú by malo Slovensko zaujímať, keby to aj tak bolo.“  A čo hovorí na to, že ich  podľa našich informácií dokonca videli spolu v Tatrách? „To si nemyslím, že je reálne,“ povedala zamyslene, akoby si bola istá, že ich predsa nikto nemohol „vymáknuť”. Až po chvíli dodala: „Neboli sme spolu v Tatrách.“  Že by aj u nej platilo staré známe: Zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať?! Alebo to ešte nedospelo do štádia vzťahu iba randenia?!

Zaujímalo nás preto, prečo bola za Martinom na nakrúcanie šou, keďže podľa vlastných slov sa nepoznajú dlho. „Tam som sa tak náhodne ocitla, lebo sme boli dohodnutí, že sa ide... proste kvôli cvičeniu, ale nie, ako si vy myslíte. Ja do toho zákulisia často nechodím. Nie je to pravda a keby to aj bola, tak je to súkromná vec, nemá čo zaujímať Slovensko. Mali by ich zaujímať iné veci, nie tieto,  ktoré sú nepodstatné,“ dodala na záver politička. Pani Cigániková, hádam len necigánite!

Čo na to Martin, randí s političkou? „Videl som ju prvý raz v živote, a to v štúdiu pri 50-člennom štábe. Nič s ňou nemám a dokonca ju ani netrénujem,” tvrdil Šmahel na adresu Cigánikovej, ku ktorej má podľa nášho zdroja naozaj blízko. „Nemienim o sebe čítať, koho práve obšťastňujem, keď skoro ani netuším, kto sú tie ženy. Jediné, čomu sa venujem, je práca, dcérka a bývanie,” obhajoval sa bývalý Muž roka. 

Politička Jana Cigániková údajne randí s Martinom Šmahelom.
Zobraziť galériu (10)
Politička Jana Cigániková údajne randí s Martinom Šmahelom.  (Zdroj: Facebook J.C.)

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam KalisováJana Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu