Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Boris, na to ani nemysli! Známy finančník vyplašený z Kollára: Kvôli mladučkej dcére!

Igor Rattaj sa kvôli dcére musí mať na pozore. Zobraziť galériu (4)
Igor Rattaj sa kvôli dcére musí mať na pozore. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Taliani mali Giacoma Casanovu, my máme Borisa Kollára (51)! Veď podobne ako slávny spisovateľ aj náš podnikateľ by sa do dejín mohol pokojne zapísať ako najväčší milovník žien. Na svojom konte má už 10 detí s deviatimi rôznymi matkami... A častokrát bolo jeho meno spájané aj s podstatne mladšími ženami. Niet preto divu, že sa o svoje dievčatko bojí aj známy slovenský finančník Igor Rattaj (46). Stačila jediná poznámka od Borisa na adresu sympatickej dcéry a... Preľaknutý otec zakročil!

Boris Kollár = postrach otcov dospievajúcich dcér?! Aj takto by sa slovenského multiotecka dalo označiť po tom, čo odznelo v markizáckej Smotánke. Objavil sa v nej totiž známy slovenský finančník Igor Rattaj, ktorého poriadne vystrašila nevinná poznámka od záletného kamaráta.

Nedávno sa totiž milionár objavil v spoločnosti s dcérou, z ktorej je už mladá slečna. No a to neuniklo ani pozornosti známeho milovníka žien. „Vieš čo? Normálne mi povedal, že mi vyrástla dcéra. Ja som sa normálne až zľakol. Hovorím, otoč sa niekde inde,“ zahlásil so smiechom v markizáckej Smotánke finančník Igor Rattaj. Ten si zrejme od tejto chvíle dá na Borisa oveľa väčší pozor. :)

Rattaj, Kollár - Smotánka 2

Viac o téme: Boris KollárIgor Rattaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu