Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Studená sprcha pre Partlovú: Vyzerala fakt strašne!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (7)
Mirka Partlová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Na nepoznanie! Herečku Mirku Partlovú (31) verejnosť pozná najmä vďaka obľúbenému jojkárskemu seriálu Panelák, ktorý sa nedávno opäť objavil na televíznych obrazovkách. Nežná blondínka patrí k stálym postavám, ktorú ľudia spoznávajú aj na ulici. No nie vždy ju fanúšikovia zahrnú chválou. V utorkovej relácii Nikto nie je dokonalý, totiž priznala, že zažila od jedného z nich aj poriadne studenú sprchu.

Herečka Mirka Partlová je krásna mladá žena, ktorá je v spoločnosti  a pred kamerou vždy patrične upravená. V súkromí sa jej občas stane, že do ulíc vybehne aj bez nánosu líčidiel. V utorkovej šou Nikto nie je dokonalý však otvorene priznala, že niekedy majú ľudia  problém, aby ju bez mejkapu spoznali.


Partlová púta pozornosť novým imidžom: Radikálna zmena... Čo je za tým?!


„Točili sme Panelák, teda už išiel v televízii a išla som ráno, podotýkam ráno, do divadla a nemala som dobrú náladu, alebo bola som v tej nádeji, že sa zlepší. A taký pán sa rozbehol za mnou, že: Prepáčte, prepáčte, nie ste vy Angie? Som sa otočila a on že: Jaj, pardon. Au, áno, ale veď v pohode, potom som sa namaľovala,“ opísala herečka nečakanú situáciu s jej fanúšikom, ktorý jej v podstate dal najavo, že vyzerá hrozne. Takúto studenú sprchu zrejme od neho nečakala.

No ako sama pred divákmi priznala, stalo sa jej takéto faux pas ešte raz. Tentoraz s dieťaťom, ktoré si prišlo vypýtať podpiskartu, na ktorej je vraj upravená a vyretušovaná. „Dieťa na mňa pozerá, potom na kartu, a potom sa ma spýta: To si ty? A ja že, no hej... Čo ?Teraz zle? a on odvetil: No,“ priznala ďalšiu vtipnú story herečka. 

Nikto nie je dokonalý - Partlová

Viac o téme: Mirka PartlováNikto nie je dokonalý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu