Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Preboha, to ako vyzerá? Markizák zmenil imidž... Fú, toto nevyšlo!

Peter Varinský zaskočil divákov zmeneným imidžom. Zobraziť galériu (5)
Peter Varinský zaskočil divákov zmeneným imidžom.

BRATISLAVA - Známy šporťák Peter Varinský (33) patril dlhé roky k našim najšarmantnejším redaktorom. Mohol sa totiž pýšiť nielen sexi, urastenou postavou, ale aj skutočne sympatickým výzorom. No hoci sa markizák o svoj imidž vždy ukážkovo staral, v týchto dňoch svojich skalných fanúšikov na obrazovkách poriadne prekvapil. To snáď nie je ani on!

Moderátor Športových novín Peter Varinský sa na obrazovkách i v spoločnosti objavuje vždy dokonale upravený a v tip-top forme. Vďaka svojmu šarmu a sympatickému výzoru si získal náklonnosť mnohých fanúšičiek po celom Slovensku a v minulosti dokonca tvoril pár aj s jednou z našich najkrajších moderátoriek Miriam Kalisovou.

Markizák však nedávno v priamom prenose prekvapil novým imidžom - pred kamery sa totiž postavil so strniskom na tvári a nejakými príliš brčkavými vlasmi. Známemu šporťákovi táto zmena naozaj príliš nelichotila. Varinský pôsobil pomerne zvláštnym dojmom a dá sa povedať, že mu jeho nový imidž pridal aj pekných pár rokov navyše. Peter, toto ti naozaj nevyšlo!

Moderátor Peter Varinský sa predviedol s účesom ako baranček a strniskom na tvári.
Zobraziť galériu (5)
Moderátor Peter Varinský sa predviedol s účesom ako baranček a strniskom na tvári.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Peter Varinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu