Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

TRAPAS na obrazovkách Jojky? Rozzúrení diváci Paneláku bombardujú televíziu!

Panelák Zobraziť galériu (4)
Panelák (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Diváci televízie Joj zostali pri sledovaní stredajšej časti seriálu Panelák poriadne zaskočení. Pri niektorých scénach totiž prežívali doslova „déjà vu“​ - išli dvakrát po sebe, akoby bola epizóda zle zostrihaná. Na sociálnej sieti Facebook sa preto okamžite začali kopiť komentáre rozzúrených fanúšikov. My sme zisťovali, čo je za tým!

Pred tromi týždňami sa do programu Jojky po dvoch rokoch vrátil obľúbený seriál Panelák. Odvtedy si skalní fanúšikovia sadajú každú stredu k televíznym obrazovkách. A inak to nebolo ani tento týždeň. Diváci však zostali poriadne zaskočení a nechápali, čo sa deje. 

Tri scény v seriáli totiž išli dvakrát po sebe. Pôsobilo to, akoby sa seriál pri vysielaní zasekol, alebo že ktosi urobil chybu pri strihaní výslednej verzie. Na sociálnej sieti Facebook sa po tomto zdanlivom „kikse“ začali hromadiť príspevky od divákov, ktorí na nezvyčajnú situáciu začali upozorňovať. 

„Dvakrát zopakovať niektoré scény. Čo je tam v Tv niekto mimo?“ písali nepríjemne prekvapení diváci a pridali sa ďalší. „Kto to strihal? Sa vám tam opakujú scény a nerobí to dobrý dojem,“ zhodovali sa pozorní Slováci. My sme sa snažili zistiť, čo sa stalo, či skutočne išlo o technické problémy, no celé to má napokon úplne logické vysvetlenie. Jojka totiž nenasadila medzi dve po sebe idúce epizódy reklamu, preto sa zdalo, že sa scény opakujú. 

Pravdou však bolo, že jednými scénkami končila prvá epizóda a tými druhými, ktoré ľudia považovali za opakujúce sa, začínala druhá. „Jednotlivé epizódy Paneláku sú dramaturgicky koncipované tak, že každá epizóda sa začína krátkou rekapituláciou deja z predošlých častí. To znamená, že obraz, ktorým končí jedna epizóda, je zároveň obrazom, ktorým začína ďalšia epizóda. Tieto obrazy sú v nasledujúcej časti vždy doplnené o nadväzujúci obraz. Situácia, ktorá nastala v stredu, vznikla preto, lebo epizódy neboli predelené reklamou,“ vysvetlila nám PR manažérka Jojky Lenka Filipová. 

Viac o téme: Panelák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu