Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna Skoncová so slzami v očiach: Rakovine podľahol člen rodiny!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (9)
Soňa Skoncová

BRATISLAVA – Najťažšie priznanie! Jedna z najkrajších jojkárskych moderátoriek, bývalá misska Soňa Skoncová (28), sa stala novou tvárou charitatívneho projektu Pochod proti rakovine prsníka. Brunetka sa rozhodla podporiť dobrú vec nielen preto, aby šírila toto posolstvo, ale aj kvôli tomu, že s touto pliagou s názvom rakovina má vlastnú skúsenosť. Ako nám kráska priznala, touto chorobou trpeli dvaja členovia jej rodiny, z toho jeden jej žiaľ aj podľahol.

Istá kozmetická firma každoročne podporuje boj za zdravé prsia prostredníctvom Pochodu proti rakovine prsníka. Ani tento rok to nebude inak. Tradične toto podujatie podporia aj známe tváre, ku ktorým sa tento rok pridala aj krásna jojkárska moderátorka Soňa Skoncová. Modelka sa rozhodla pridať do rodiny ambasádorov nielen preto, aby tento charitatívny projekt podporila  a zviditeľnila ho, ale aj kvôli tomu, že sa jej táto choroba osobne dotýka.

„Bohužiaľ, stáva sa, teda nielen mne, ale aj väčšine ľudí, či už na Slovensku, alebo inde vo svete, že poznajú niekoho, či už blízkeho, alebo kamaráta, ktorý trpel touto chorobou. Mne pred 2 rokmi na túto chorobu umrel môj dedko. Bola to naozaj smutná udalosť. A keďže som žena, tak táto téma - rakovina prsníka, sa ma veľmi dotýka a chcela by som, aby sa aj mladšia generácia žien o seba viac starala, aby sme chodili na pravidelné preventívne prehliadky,“ priznala so slzami v očiach na nedávnej tlačovke topkám Skoncová a pokračovala: „Nielen môj dedko, ktorý umrel na túto chorobu, ale aj môj ocino ju prekonal a viem, aké je dôležité rozprávať sa o tejto téme, ako podporiť svojich rodinných členov a kamarátov. Takže ja som rada, že môžem aspoň takou svojou maličkosťou podporiť a zviditeľniť tento projekt.“

Tohtoročným heslom kampane je  slovo „Nerieš“, ktoré má všetkým pripomenúť, že v dnešnom hektickom svete zabúdame na to podstatné, a to je naše zdravie. O tom by vedeli rozprávať aj 4 obyčajné ženy, ktoré túto chorobu prekonali a sú tiež súčasťou kampane. Spolu s nimi fotila aj práve Skoncová. Zaujímalo nás ako si fotenie s „nemodelkami“ užívala.

„Fotenie bolo úžasné. Fotila som so 4 bojovníčkami, ktoré to všetko brali s takou ľahkosťou a boli naozaj veľkou inšpiráciou nielen mne, ale aj ostatým,“ dodala na záver Soňa, ktorá sa teší, že sa stala súčasťou tohto projektu. Viac sa dozviete z videa.

Sona Skoncova Avon

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu