Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollár na dcére nešetrí: Pozrite, akým luxusom ju rozmaznáva!

Boris Kollár so svojou dcérou Alexandrou. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár so svojou dcérou Alexandrou.

BRATISLAVA – Buchol sa po vrecku! O podnikateľovi a politikovi Borisovi Kollárovi (51) je verejne známe, že má početnú rodinu. S 9 ženami má 10 detí, o ktoré sa vraj príkladne stará. V spoločnosti ho najčastejšie vídať s najstaršou dcérou Alexandrou (16), ktorú má donchuan s právničkou Stanislavou Horňákovou. A práve so Saškou sa v pondelok večer objavil opäť v spoločnosti. Nedalo sa nevšimnúť, že mladá slečna je od hlavy až po päty nahodená v poriadne značkových veciach. Tento outfit stál tisíce eur!

Štedrý tatko! Známy podnikateľ Boris Kollár síce patrí do kategórie netradičných otcov, no o väčšinu svojich žien a ratolestí sa aj príkladne stará. Minimálne, čo sa finančnej stránky týka. Rozmaznáva ich poriadnym luxusom.

Naposledy sme sa o tom mohli presvedčiť na pondelkovej módnej prehliadke, ktorú si nenechal ujsť. Spoločnosť mu robila jeho dospievajúca dcéra Alexandra, ktorá je už na rozruch okolo otca zvyknutá. Na spoločenských akciách sa po jeho boku objavila už niekoľkokrát a vždy bola nahodená v drahých kúskoch.  A ani pred pár dňami to nebolo inak.

Krásna blonďavá slečna prišla v outfite za tisíce eur. Stavila na nemeckú značku Philipp Plein, od ktorej mala bundu v hodnote asi 2500 eur a topánky s kabelkou spolu za 3 000 eur. Ako vidieť, tatko sa poriadne buchol po vrecku. Takýto špás si naozaj nemôže dovoliť každý. Ale kto vie, možno aj Boris dúfa, že tak skoro z toho slečna nevyrastie a nebude potrebovať nové...

Boris Kollár prišiel s dcérou Alexandrou. Tá zaujala luxusným outfitom v hodnote 5500 eur.
Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár prišiel s dcérou Alexandrou. Tá zaujala luxusným outfitom v hodnote 5500 eur.

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu