Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dogabaná Czoborová: Hrozne to prehnala!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Sympatická fitness trénerka Zora Czoborová (50) je známou milovníčkou módy. Dôkazom môžu byť mnohé akcie, na ktorých púta pozornosť nielen skvelým výzorom, ale aj trendy vychytávkami. Móda je však nekompromisná a svoje už o tom vie aj uznávaná športovkyňa. Tak sa dogabala, že sa sama zhrozila.

Prvú prehliadku v rámci jarnej časti módnych dní v Bratislave si prišlo vychutnať viacero populárnych osobností. Medzi pozvanými hosťami sa napríklad objavila aj energická fitness trénerka Zora Czoborová, ktorá je známa tým, že okrem športu a aktívneho životného štýlu intenzívne holduje aj móde.

Zaujímalo nás preto, či sa aj takej „fashion maniačke“ ako je ona, stal niekedy v spoločnosti nejaký nelichotivý trapas. „Ale určite, už som sa toľko razy dogabala,“ otvorene priznala Topkám Zora. „Povedala som si doma, wau, ako to dobre vyzerá, ale keď som sa videla nafotená a v nejakej módnej polícii úplne znesená, tak som si povedala, že úplne majú pravdu, že som to hrozne prehnala,“ ohodnotila sebakriticky bývalá fitnesska.

To však rozhodne neplatilo v pondelok večer. Na spomínanej akcii sa totiž brunetka objavila v trendy širokých nohaviciach s vysokým pásom, ku ktorým zvolila jednu z aktuálnych vychytávok – a to svieži top lemovaný volánom. Zora pôsobila naozaj cool a treba uznať, že jej to z roka na rok svedčí stále viac.

Za jej obdivuhodným lookom sa však neskrývajú len hodiny tvrdej driny v posilňovni, ale najmä duševná rovnováha či spokojnosť, ktorá z nej srší na všetky strany. Pýtate sa, ako to tá žena robí? Nuž, za všetkým je podľa jej vlastných slov práve jej polovička. „Pre mňa je neskutočne dôležitá barlička v mojom živote a práve preto, že mám jeho a máme nejaké to svoje súkromie, tak si môžem dovoliť fungovať navonok a dávať toľko energie, koľko dávam,“ s úsmevom uzavrela Czoborová.

Zora Czoborová rozhovor z BMD

Fitness trénerka Zora Czoborová sa v spoločnosti objavila v sviežom jarnom outfite.
Zobraziť galériu (5)
Fitness trénerka Zora Czoborová sa v spoločnosti objavila v sviežom jarnom outfite.  (Zdroj: Jan Zemiar)

 

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu