Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Falošná hra na divákov?! Vieme, či sa Brezinová vráti na Farmu a ako to je s jej tehotenstvom!

Jana Brezinová Zobraziť galériu (5)
Jana Brezinová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak je tehotná alebo nie? Pýtajú sa diváci markizáckej Farmy, ktorú v poslednej epizóde opustila Jana Brezinová (26). Prominentná milenka Mária Gottiho (46) mala totiž podozrenie, že by mohla byť tehotná, a tak sa jej súperka Janette Hutton (43) rozhodla zo vzájomného súboja vycúvať, aby neohrozila brunetkin zdravotný stav.

Doťahovanie, či duel bude alebo nie, ukončila až moderátorka Kvetka Horváthová, ktorá Brezinovú poslala na gynekologické vyšetrenie, po ktorom sa mala vrátiť. Jana si počas dokrútok neodpustila niekoľko štipľavých poznámok na adresu Janette. Obvinila ju, že z duelu nevycúvala, aby neohrozila tehotnú ženu, ale skrátka preto, že sa sama súboja obávala. Hneď po skončení epizódy sa však Jana objavila na socálnej sieti, kde sa pre fanúšikov vyjadrila, ako vyšetrenie na gynekológii dopadlo.

„Nie som tehotná! Jednoducho môj stav nafúkli a kvalitne zostrihali v televízii. Na farme mi bolo často nevoľno, pribrala som 6kg. Prvá vec, čo ženu napadne je, že môže byť tehotná. Je to normálne,“ objasnila brunetka svoje údajné tehotenstvo a nezabudla si opäť kopnúť ani do súperky Janette. „Jednoducho môj zdravotný stav zneužila súperka, a to bola jednoznačne len ZBABELOSŤ, nie dobré srdce,“  rozčúlila sa na sociálnej sieti.

Fanúšikom však neuniklo, že tým, že Jana pridala tento príspevok, je zrejmé, že sa na Farme momentálne nenachádza. Keďže epizódy sa predtáčajú, naskytla sa teda otázka, či sa na statok vrátila a už ho aj stihla opustiť alebo išla domov rovno z vyšetrenia.

Brunetka sa však k týmto otázkam na sociálnej sieti nevyjadrila. Rozhodli sme teda kontaktovať samotnú Markízu, ktorá celú situáciu objasnila. „Jana Brezinová opustila Farmu kvôli zdravotným problémom a po vyšetreniach sa na základe vlastného rozhodnutia už do šou nevrátila,“ povedala nám PR manažérka Michaela Šuľáková. Nie je teda celkom jasné, prečo sa na jednej strane už bývalá farmárka odvoláva na zbabelosť súperky Janette Hutton, kým rozhodnutie opustiť šou bolo jej vlastné. 

Viac o téme: MarkízaFarmaJana Brezinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu