Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najväčšia tragédia Haasovej: O toto ju pripravila ťažká choroba!

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Haasová

BRATISLAVA - So Zuzanou Haasovou (36) sa život vôbec nemazná. Už dvakrát jej totiž osud uštedril mimoriadne krutú ranu, ktorej sa hrozí každá nastávajúca mamička - prišla o svoje vytúžené bábätko. Dnes uplynul presne rok, čo sa na verejnosť dostala informácia o jej druhej bolestivej strate. A príčinu zrejme treba hľadať v jej ťažkej chorobe!

Zuzana Haasová je mamou dvanásťročnej dcérky Romanky. Tej sa už niekoľko rokov snaží dopriať súrodenca. Osud jej však takéto šťastie doposiaľ nedoprial. Obrovskú ranu okúsila herečka na vlastnej koži hneď dvakrát. V roku 2013 predčasne porodila dcérku Karolínku, ktorá však žila len niekoľko hodín.


Hrozná rana pre Haasovú: Prišla o ďalšie dieťatko!


V rodine známej herečky preto v roku 2015 zavládla obrovská radosť, keď sa dozvedela, že je opäť tehotná. No tragický scenár sa zopakoval a plavovláska prišla aj o druhé dieťatko - synčeka Šimonka. Dnes je to presne rok, čo sa na verejnosť dostala informácia o blondínkinej strate. „Zuzanino dieťatko zomrelo ešte pred pôrodom. Ona je už po operácii. Chodí za ňou celá rodina, podporujú ju najviac, ako vedia,“ prezradil vtedy médiám dobre informovaný zdroj.


Haasová po strate dvoch bábätiek: Rozmýšľam o ďalšom!


Príčinu zrejme treba hľadať v Zuzaninej ťažkej chorobe, ktorou trpí už od detstva. Herečka je totiž ťažkou diabetičkou a inzulín jej musí dávkovať pumpa. Napriek dvom potratom a zdravotným problémom však umelkyňa nestráca nádej. Dokonca, ako nám priznala, s druhou stratou sa vyrovnávala jednoduchšie. 

„Teraz sa viem usmiať, mám dobrú náladu, robím projekty a idem ďalej. Ale nestalo sa mi to iba raz, takže už som vedela, ako na to,“ povedala pre Topky.sk odhodlaná blondínka, ktorá by sa so životným partnerom Martinom chcela pokúsiť o spoločného potomka znovu. „To je také osobné rozprávať o tom, ale určite áno,“ dodala na záver Zuzana. My jej držíme palce a veríme, že sa nič podobné v jej živote opakovať nebude!

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu