Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zdena Studenková o najťažších chvíľach svojho života: S týmto sa herečka nedokáže zmieriť!

Zdena Studenková prežíva smutné chvíle. Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková prežíva smutné chvíle. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Okúsila trpkosť osudu! Aj keď slovenská herečka Zdena Studenková (62) pôsobí navonok ako tvrdá, silná žena, v skutočnosti je všetko úplne inak. V jej živote totiž aktuálne panuje obrovský smútok zo straty milovanej osoby. S nešťastnou udalosťou sa zmieriť len tak ľahko nedokáže!

Prehovorila o krutej rane osudu! Herečka Zdena Studenková prežíva v týchto dňoch najťažšie chvíle svojho života. Začiatkom marca ju totiž zasiahla zdrvujúca správa o smrti jej milovanej mamy Gertrúdy, ktorá posledný raz vydýchla v Národnom onkologickom ústave.


Krutá rana pre Zdenu Studenkovú: Jej milovaná mamička (†83) včera zomrela!


„Po takomto mojom období, čo som mala problémy s mamičkou, som si povedala, že sa musím nejakým spôsobom nakopnúť a musím sa zamestnať nejakými činnosťami, aby som sa z toho dostala psychicky,“ povedala v otvorenom rozhovore pre Topstar blondínka.

Pre uznávanú umelkyňu je preto práve jej práca najlepším útočiskom pred drsnou realitou. „Pre mňa je to jediná cesta a ja som to aj tak nastavila, že hneď po tom, ako mamička zomrela, tak som začala byť aktívna,“ skonštatovala smutne Zdena.

A hoci vyrovnať sa s bolestivou stratou, je nesmierne ťažké, hereckej dive aspoň na chvíľu pomáhajú zahnať smútok práve jej kolegovia z brandže či najbližší známi. „Zavolala som do bytu mojej mamičky jej kamarátky a spravili sme si taký deň, kedy si zobrali to, čo od nej si chceli zobrať. A jednoducho som si povedala, že treba sa s tým vysporiadať nejakou tou aktivitou a myslím si, že takto je to správne,“ uzavrela so slzami v očiach Studenková.

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu