Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bývalá markizáčka má nový kšeft: Kvôli tomuto skončila v televízii!

Martina Mečiarová Zobraziť galériu (7)
Martina Mečiarová

BRATISLAVA - Prijala novú výzvu! Bývalá markizáčka Martina Mečiarová (36), ktorá v novembri minulého roka po dvoch rokoch opustia spravodajskú televíziu TA3, má nový job! Ako sa nám podarilo zistiť, z mediálneho prostredia však neodišla. Pozrite, čo ju zlákalo...

Moderátorka Martina Mečiarová je známa predovšetkým z televízie Markíza, kde pracovala dlhých 12 rokov v relácii Reflex. V roku 2013 však nečakane skončila. Rok sa držala mimo kamier a po tejto prestávke, vo februári 2015, nastúpila opäť do televízie. Tentoraz do spravodajskej TA3. Pracovala tam ako dramaturgička a neskôr ako PR manažérka. Bývalá markizácka blondínka, dnes sexi tmavovláska, však na vlastnú žiadosť v novembri minulého roka odišla.

Ako sa nám podarilo zistiť, má nový job. Hoci neodišla do žiadnej známej televízie, v mediálnom prostredí ostala. Zlákal ju nový internetový projekt. Zaujímalo nás, či nám môže o ňom prezradiť niečo viac.

„V médiách sa pohybujem 15 rokov. Po 2 televíziách, kde som doteraz pracovala, som prijala ponuku byť súčasťou tímu moderného audiovizuálneho prostredia. Je to pre mňa nová a zároveň profesionálne obohacujúca skúsenosť stáť pri zrode televízie (kanálu), ktorá robí rozhovory, reportáže, streamvideá a sociálne spravodajstvo jednoducho, slobodne a srdečne. Bez podpory silného mediálneho domu. Navyše, redaktorom môže byť ktokoľvek, kto má chuť prispievať a kto si myslí, že to vie urobiť lepšie,“ odvetila s úsmevom Mečiarová, ktorá sa okrem práce venuje aj svojmu 6-ročnému synovi Šimonovi.

Martina Mečiarová má nový job. Na foto s novým tímom:

Viac o téme: Martina Mečiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu