Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Markizák ukázal šunky a strieskal sa rovno na pódiu!

Peter Brajerčík sa pred očami divákov zrúbal rovno na zem. Zobraziť galériu (4)
Peter Brajerčík sa pred očami divákov zrúbal rovno na zem.

BRATISLAVA - Odtrhol sa z reťaze! Hoci na prvý pohľad pôsobí herec Peter Brajerčík (29) slušným a reprezentatívnym dojmom, uplynulú nedeľu mal od tohto výzoru poriadne ďaleko. V bujarej nálade sa totiž pred očami televíznych divákov rozohnil natoľko, že sa na pódiu priam ukážkovo strieskal na zem.

V tretej sérii Tvoja tvár znie povedome hviezdi aj markizácky herec Peter Brajerčík, ktorý sa v šou každý týždeň zhosťuje premeny na svetoznámych interpretov. Uplynulú nedeľu sa napríklad ocitol v koži amerického speváka Iggyho Popa, ktorý je známy nielen svojou dynamikou na pódiu, ale aj tým, že na koncertoch sa prezentuje polonahý – a to aj napriek tomu, že už má tesne pred 70-tkou.


Mázikovej prúser, tučná Siposová a VIDEO, z ktorého prasknete od smiechu!


Vžiť sa do role tohto rokenrolového blázna preto nebolo pre Petra nič jednoduché, čo v konečnom dôsledku priznal aj on sám. „Toto je transformácia roka, je to úplne proti môjmu typu. Musím tie svoje šunky vystaviť už,“ povedal pred vystúpením mladý markizák, ktorý však okrem šatstva musel zahodiť aj všetky zábrany.

Imitovať totiž musel aj Iggyho nezabudnuteľnú živelnosť a nespútanú dravosť. Niektoré koncerty vraj absolvoval nie celkom triezvy - nechýbali tak čudácke gestá, skákanie zo strany na stranu, ale ani oblievanie vodou. Sympatický umelec sa dokonca vžil do punk rockovej legendy natoľko, že tesne po záverečnom hodnotení sa zrúbal rovno na zem.

Aj tento nečakaný pád však herec samozrejme zinscenoval náročky. „Napadlo mi to v danom momente, nemal som nič pripravené. Mam však rád takéto imitácie, lebo Iggy Pop je výrazný typ človeka a s takým sa dá vždy lepšie vyhrať, obzvlášť mne ako hercovi,” opísal Topkám úsmevnú situáciu Brajerčík.

Herec Peter Brajerčík sa do speváckej punk rockovej legendy vžil natoľko, že po záverečnom hodnotení sa náročky strieskal na zem.
Zobraziť galériu (4)
Herec Peter Brajerčík sa do speváckej punk rockovej legendy vžil natoľko, že po záverečnom hodnotení sa náročky strieskal na zem.

 

Viac o téme: Peter Brajerčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu