Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Úplne na dne: Ožratý Prachař sa vymočil na vlastné auto!

Jakub Prachař rozvod s Agátou Hanychovou nezvláda. Zobraziť galériu (5)
Jakub Prachař rozvod s Agátou Hanychovou nezvláda. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Fúúúha! Jakub Prachař (33) sa pred pár dňami rozhodol podať žiadosť o rozvod s Agátou Hanychovou. No rozpad vzťahu známy Čech zjavne nezvláda. Českým fotografom sa ho totiž podarilo nafotiť v centre Prahy opitého na mol. Navyše močil na vlastné auto!

Zúfalí ľudia robia zúfalé činy! Tieto slová aktuálne do bodky sedia na známeho českého herca a moderátora Jakuba Prachařa. Ten totiž v týchto dňoch prežíva naozaj náročné chvíle kvôli svojej manželke Agáte Hanychovej.


Veľký ŠOK z Čiech: Prachař definitívne opustil tehotnú Agátu... ROZVOD!


Pred pár mesiacmi sa totiž na verejnosť dostala informácia o tmavovláskinej údajnej nevere, po ktorej sa dozvedela, že je tehotná. Niet preto divu, že jej manžel nadobudol podozrenie, že dieťa, ktoré brunetka nosí pod srdcom, nie je jeho. Pred pár dňami sa preto rozhodol podať žiadosť o rozvod.

Jakub však rozpad štvorročného manželstva nesie zjavne naozaj ťažko a potešenie hľadá na dne pohárika. Fotografom z českého Blesku sa ho totiž cez víkend podarilo nafotiť v centre Prahy vo výrazne podguráženom stave.

Do baru si to Prachař namieril po odohratí predstavenia v divadle. Tam sa najprv stretol s bývalým kolegom z Nightworku Františkom Soukupom, no keď ten okolo polnoci odišiel domov, Jakub pokračoval v pití sám a obiehal okolité podniky. 

Svoju zbesilú jazdu známy Čech ukončil až okolo štvrtej ráno a bolo vidieť, že mal už naozaj dosť. Nohy sa mu plietli a ledva s na nich udržal. O tom, že je naozaj mimo, však presvedčil až jeho posledný čin - na ulici v centre Prahy sa totiž Prachař vymočil sa na vlastné auto. Foto ako dôkaz!

Jakub Prachař aktuálnu situáciu vo vzťahu s Agátou Hanychovou nezvláda. Fotografi z českého Blesku ho nachytali, ako opitý v centre Prahy močí na vlastné auto.
Zobraziť galériu (5)
Jakub Prachař aktuálnu situáciu vo vzťahu s Agátou Hanychovou nezvláda. Fotografi z českého Blesku ho nachytali, ako opitý v centre Prahy močí na vlastné auto.  (Zdroj: reprofoto blesk.cz)

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu