Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

A už dosť! Adela Banášová reaguje na »zaručené« informácie o svadbe s Vinczem

Adela Banášová a Viktor Vincze Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová a Viktor Vincze

BRATISLAVA - Len pred pár dňami sa do médií dostali „zaručené” informácie od anonymného čitateľa, ktorý tvrdil, že má vedomosti o tom, kedy, kde a ako sa má odohrať očakávaná svadba Adely Banášovej (36) a Viktora Vinczeho (26). Tieto tvrdenia boli o to šokujúcejšie, že detaily sobáša majú pochádzať priamo z rodinných kruhov snúbencov.

Do redakcie sa nám v týchto dňoch dostali správy o tom, kedy sa má konať svadba Adely Banášovej a Viktora Vinczeho. Pisateľ mailu uviedol presný júnový dátum a miesto konania s tým, že informácie pochádzajú z markizákovho rodinného okruhu. V tom čase sa na mieste vraj pôvodne mala udiať slávnosť konfirmácie, avšak kvôli svadbe sympatickej moderátorskej dvojice ju presunuli na iný termín. 

Už predtým sa však ozval iný človek s tým, že tiež vie, kedy a kde sa Adela vydá. Moderátorku sme preto oslovili. „Netušíme, čo sú to za ľudia, a ani to neriešime, ani sa k tomu nevyjadrujeme,“ povedala nám moderátorka, ktorá priznala, že už aj k nej samotnej sa dostali informácie o tom, že niekto rozširuje údajné detaily o nadchádzajúcej svadbe.

Najnovšie júnový termín pustila na verejnosť televízia Joj v relácii TopStar, Banášová ho však nepotvrdila. „Ku svadbe sa zatiaľ nebudeme vyjadrovať, ani k žiadnym tipom - mnohým aj nezmyselným. Chápeme však záujem a nejako včas a veríme, že vhodne, niečo potvrdíme,“ napísala nám Adela.

Viac o téme: Adela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu