Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Najväčší úchylák všetkých čias v kuchárskej šou: Spí v truhle a má permanentnú erekciu!

Karel Ondrka v relácii Prostřeno! Zobraziť galériu (11)
Karel Ondrka v relácii Prostřeno!

PRAHA - Fuj, z tohto vám príde zle! Pri sledovaní obľúbenej českej kuchárskej šou Prostřeno! diváci neverili vlastným očiam. V relácii sa totiž objavil mladý IT-čkár Karel Ondrka (28), ktorý svojím úchylným až morbídnym správaním a nepochopiteľným životným štýlom odrovnal nielen televíznych divákov, ale najmä štvoricu spolusúťažiacich. Tí zistili, že žije so sliepkou, spí v truhle, neustále nadáva, má rád sado-maso praktiky a chváli sa aj permanentnou erekciou!

Tomuto sa povie silná káva! U našich západných susedov majú tento týždeň diváci o „zábavu“ postarané. V obľúbenej relácii o varení sa totiž objavil človek, aký sa len tak nevidí. Vďaka svojmu správaniu bol silným sústom nielen pre ďalších 4 súťažiacich, ale aj pre mnohých divákov, ktorí neverili tomu, čo vidia na obrazovkách. Karel ako hostiteľ okrem varenia odhalil aj svoj príbytok a ten bol teda viac ako čudný, dokonca to zaváňalo až morbídnosťou.

Čudák Karel sa predviedol v českej kuchárskej šou.
Zobraziť galériu (11)
Čudák Karel sa predviedol v českej kuchárskej šou.

Mladý IT pracovník, ktorý v minulosti vyštudoval aj filmovú školu, totiž celému národu ukázal, že spí v truhle, vedľa ktorej má živú sliepku, ktorá je zrejme jeho  maznáčik. To však nebolo všetko. Všade po stenách mal povylepované nahé starenky a netajil sa tým, že vyznáva sado-maso praktiky a má svoj kútik v pivnici.

Dokonca pred kamerami vo svojom medailóne  bez problémov priznal, že má permanentnú erekciu: „Môj život nie je úplne jednoduchý, mám 13 dioptrií, ťažkú lupienku, Tourettov syndróm (nekontrolovateľne pohybové a zvukové tiky, pozn. red.), alergiu na perie a oriešky a v túto chvíľu ešte permanentnú  erekciu.“  Ako sa zdá, takéhoto čudáka v šou ešte nemali. Aj keď on sa zjavne za neho nepovažuje.

Svoju netradičnú posteľ napríklad vysvetlil spolusúťažiacim pragmaticky, no tí napriek tomu nevychádzali z údivu. „Pri práci si dosť vykrúcam chrbticu a prečítal som si na internete, že keď má človek problém s chrbtom, tak je dobré spať v truhle,“ okomentoval to Karel. Niektorí ho však upodozrievajú, že ako bývalý študent filmovej réžie to všetko pred kamerami iba hrá. Televízia Prima však denníku Aha! poprela, že by ho najali ako herca a tvrdia, že každý z účastníkov sa prezentuje v šou sám za seba.

Truhla, v ktorej Karel vraj spí.
Zobraziť galériu (11)
Truhla, v ktorej Karel vraj spí.

 „Rozhodne nie je pravda, že by si Prima najímala na reláciu Prostřeno! hercov. Každý z účastníkov je v programe sám za seba a produkcia ich súkromie rešpektuje a vychádza z údajov, ktoré im každý jednotlivý účastník poskytuje. Je na každom z nich, ako sa chcú v relácii prezentovať a aký obrázok o svojej osobe poskytujú následne televíznym divákom,“ povedala pre spomínaný denník vedúca lifestylového PR Jana Mrákotová. Dokonca samotný Karel tvrdil, že to nie je vymyslené ani dohodnuté.

Viac o téme: Prostřeno!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu