Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácka kráska provokuje: Výstrih až po pupok a... bradavka von!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Instagram L.M.)

BRATISLAVA - Vrr, tá je ale sexi! Lucia Mokráňová (25) patrí k tým ženám, ktoré rady provokujú a často neváha poodhaliť ani tie intímnejšie partie svojho tela. Svojej povesti neostala nič dlžná ani tentoraz a mužských priaznivcov potešila opäť. V rajcovnom kúsku totiž poodhalila nielen napumpovaný dekolt, ale aj vytŕčajúcu bradavku!

Exfarmárka Lucia Mokráňová si je dobre vedomá svojich predností a rada ich vystavuje všetkým na obdiv. Niet sa však čomu čudovať, veď svojím dokonalým vzhľadom a vyšportovanou postavou pomotala hlavu už nejednému mužovi, čo dokazuje aj množstvo sledovateľov na jej fanúšikovských stránkach.


Super prsia a skvelé telo: Dohneda opálená Mokráňová provokuje Slovákov!


O šteklivé myšlienky pánov sa postarala aj nedávno, keď svojich priaznivcov rozpálila ďalším totálne odvážnym záberom. Na web sa totiž tentoraz vycapila v rajcovnom body, čím v momente zdvihla hladinu testosterónu snáď na maximum.

Šteklivý kúsok zdobil hlboký výstrih až po pupok, ktorý dokonale zvýraznil jej sexi napumpovaný dekolt. Pozornosť však okrem toho priťahovala aj presvitajúca bradavka, ktorá sa rysovala pod tenučkým materiálom. Nuž, sexepílu má markizácka kráska naozaj na rozdávanie a treba uznať, že svoj imidž sexice si buduje naozaj ukážkovo.

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu