Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozlúčka s Robom Beňom: Jeho ženy kolabovali, malý syn s obľúbenou hračkou v ruke hľadal tatinka!

Lenka Kapustová, Lucia Beňová a malý syn Roba Beňa Zobraziť galériu (21)
Lenka Kapustová, Lucia Beňová a malý syn Roba Beňa

BRATISLAVA - Navždy odišiel! Vo štvrtok sa mohla aj verejnosť v bratislavskom krematóriu rozlúčiť s bývalým markizákom Robom Beňom († 54). Neskôr nasledoval obrad v prítomnosti jeho najbližších. Navonok tieto chvíle najhoršie prežívali jeho partnerka Lenka, najstaršia dcéra Lucia a malý synček Nikola Róbert. 4-ročné chlapča pobehovalo pred sieňou s hračkou v ruke a neustále sa pýtalo, kde je jeho milovaný tatinko.

Robo Beňo náhle zomrel počas uplynulého víkendu. Podľa slov jeho partnerky dostal infarkt. Vo štvrtok sa s ním rodina, blízki a kolegovia rozlúčili v bratislavskom krematóriu. 

Už pred začiatkom obradu sa nedalo nevšimnúť, že dôležité ženy Robovho života sú úplne na dne. Dcéra Lucia pôsobila, akoby mala závraty a bolo jej úplne zle – dopĺňala preto tekutiny, aby ťažké chvíle zvládla. 

Partnerka Lenka bol zdrvená tak, že ledva chodila. Neustále ju musel niekto podopierať a bolesť bola jasne čitateľná v jej tvári. Nemala síl takmer na nič, aj o malého synčeka sa starala prevažne práve Luciina matka – Beňova prvá manželka. 

Pre malého Nikolu Róberta boli tieto chvíle nepochopiteľné. Striedavo sa pýtal domov a hľadal svojho milovaného otecka. „A kde je tatino?” zisťoval, zvierajúc v ruke svoju obľúbenú hračku. Lenku čakajú ešte ťažké chvíle pri vysvetľovaní, že ocko sa mu už nikdy nevráti. 

Po Beňovi zostali tri deti. „Takže sa zhora z neba očkom pozri za more na svoju Lucku, či je šťastná, na Maximka, ktorý je na prahu dospelosti a na Nikuška, ktorý objavuje práve svet,” znelo v smútočnej reči, ktorú pripravila Robova sestra. 

Lúčil sa aj dlhoročný kamarát Dano Krajcer. „Nikdy som mu ale nestihol povedať, prečo som mal tak rád jeho spoločnosť, jeho blízkosť. Muži si také veci nehovoria,” povedal a neskôr vyzdvihol pocit bezpečia, istoty a pohody, ktorý pri jeho exkolegovi z Markízy každý zažíval.

Pri rakve Roba Beňa bolo viacero zarámovaných fotografií.
Zobraziť galériu (21)
Pri rakve Roba Beňa bolo viacero zarámovaných fotografií.

Prichody na pohreb Robo Beno. Krematorium.

Viac o téme: Robo Beňo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu