Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Wisterová pred rozvodom: Prežíva trápenie a na toto si našla čas!

Vera Wisterová Zobraziť galériu (4)
Vera Wisterová

BRATISLAVA - Stíha všetko! Napriek tomu, že Vera Wisterová (39) momentálne prechádza mimoriadne turbulentným obdobím, zdá sa, že empatia voči iným ju napriek tomu neobchádza. Sympatickú moderátorku sme totiž stretli na akcii dobročinnej organizácie.

Vera Wisterová sa zhostila úlohy moderátorky na akcii organizácie Úsmev ako dar, kde v rámci programu Vzdelávaním k úspechu odovzdala štipendiá niekoľkým talentovaným študentom z detských domovov alebo sociálne slabších rodín. „Toto je pre mňa kombinácia faktorov, ktoré sú pre mňa prioritné nielen v pracovnom, ale aj v súkromnom živote, čiže deti. Tie sú na prvom mieste. V druhom rade je to samozrejme ich vzdelanie a zvlášť vnímam tie zo znevýhodnených pomerov. Tie sú totiž odkázané na našu pomoc a podporu, ktorú naozaj potrebujú. A toto keď sa spojí dokopy, je to naozaj jedna veľká priorita,“ povedala nám úprimne Vera, ktorú si zamilovali aj prítomní študenti.

Sympatickej moderátorke slúži ku cti, že si čas na dobročinnú akciu našla aj napriek tomu, že ona sama momentálne kvôli rozvodu prežíva mimoriadne náročné obdobie. „Harlow (5) je v škôlke a Theo (2) zasa s mojím tatkom, čiže mám voľné predpoludnie, ktoré môžem venovať práve tomuto,“ vysvetlila nám ryšavka. Spýtali sme sa jej teda, či na vzdelanie svojich detí kladie špeciálne požiadavky  a má o ich budúcnosti jasnú predstavu alebo skôr patrí medzi mamičky, ktoré nechajú deťom určitý priestor.

„Starší má presnú predstavu o tom, čo bude. On chce kosiť trávu, byť rybár, zmrzlinár alebo mať pojazdný kávovar a na prvom mieste je teda smetiar,“ smiala sa Vera, pre ktorú je však cibrenie vedomostí jej detí podstatnou súčasťou ich života.  „Vzdelanie je veľmi dôležité, aj preto som tu dnes, takže myslím, že pokiaľ majú deti tú šancu a vytvorené zázemie, mali by sa vzdelávať. Podľa mňa aj my sme tu preto, aby sme sa stávali lepšími ľuďmi a tými sa stávame aj tak, že sa učíme. Či už v škole ale aj v živote. Je to také poslanie,“  zamyslela sa moderátorka. 

Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu