Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zrážka na križovatke smrti: Desivá autonehoda bývalej superstaristky!

Réka Balla sa pred dvomi rokmi zúčastnila speváckej súťaže Superstar. Zobraziť galériu (7)
Réka Balla sa pred dvomi rokmi zúčastnila speváckej súťaže Superstar. (Zdroj: Arhív R.B.)

BRATISLAVA - Nevedela sa dočkať uvedenia svojho nového klipu, namiesto toho havarovala na jednej z najnebezpečnejších križovatiek v Bratislave. Charizmatická superstaristka Réka Balla (26) sa stala ďalšou vodičkou, ktorá doplatila na dlhodobú nečinnosť kompetentných na úseku Rusovská cesta - Lenardova. Z pohľadu na jej auto vám bude do plaču.

Hoci aktuálne začali poslanci o riešení problematickej križovatky rokovať a hľadať riešenie, vodiči sa zhodujú, že na mieste už dávno mali fungovať minimálne semafory. Nehody sa tu totiž stávajú až príliš často. „Vrazil do mňa vodič, pretože som mu nedala prednosť. Ja som ho ale nevidela v zákryte druhého auta. Narazil aj do ďalšieho,“ povedala nám nešťastne speváčka, ktorá má teraz auto na odpis. 

Krásna speváčka si nadšenie z nového klipu príliš dlho neužila.
Zobraziť galériu (7)
Krásna speváčka si nadšenie z nového klipu príliš dlho neužila.  (Zdroj: Arhív R.B.)

„Moje autíčko sa za mňa obetovalo. Zachránilo mi život. Už dávno tam chceli dať semafory a kruhový objazd, nehody sa tam stávajú na týždennej báze. Bývam tam, takže sama viem, koľko ľudí tam havarovalo. Tam môže každé auto ísť  skoro do každého smeru, plus chodci, človek tam poriadne nevidí a... stačí sekunda. Neviem, na čo čakajú,“ krútila hlavou energická kráska, ktorej zrážka prekazila radosť z krstu jej najnovšieho videoklipu. Aj napriek tomu sa však Réka môže tešiť aspoň z množstva pozitívnych ohlasov na jej čerstvý hudobný počin.

Auto mladej speváčky je vďaka nebezpečne križovatke na odpis.
Zobraziť galériu (7)
Auto mladej speváčky je vďaka nebezpečne križovatke na odpis.  (Zdroj: archív R.B.)

Singel Tak príď už totiž na svojich weboch odprezentovali aj rádiá a nadšené reakcie nemajú konca-kraja, hoci sa pieseň venuje pocitom po rozchode. „Vau! To je neskutočné, mám zimomriavky a púšťam si to dokola! Kde bola doteraz,” znie jeden z niekoľkých užasnutých komentárov. 

Niet sa čo čudovať, veď už počas pôsobenia v Superstar jej netypický hlas porotcovia označovali ako božský a to, že sa usmievavá speváčka nedostala v súťaži ďalej, chápal len málokto. Snáď aspoň nadšení fanúšikovia budú pre Réku dôvod na radosť, keďže spoluúčasť na nehode si zrejme odnesie napriek tomu, že križovatka Rusovská cesta - Lenardova je ťažkým orieškom aj pre mestských poslancov. 

Pozrite si nový videoklip talentovanej mladej speváčky:

Viac o téme: SuperstarRéka Balla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu