Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Konečne rozvedená: Parišková je definitívne slobodná!

Aneta Sedlmair Parišková Zobraziť galériu (6)
Aneta Sedlmair Parišková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je voľná! Aneta Parišková je v týchto dňoch už dvojnásobne rozvedená. Po Čechovi Davidovi Dočekalovi jej nevyšlo manželstvo ani s Kanaďanom Markom Sedlmairom. Ten sa dokonca na súd ani nedostavil.

Aneta Parišková má za sebou už druhé nevydarené manželstvo. Kedysi sa vydala za Davida Dočekala, ktorému porodila syna Daniela. Hoci ich vzťah rýchlo prestal fungovať, rozvádzala sa až v čase, keď čakala dieťa s Kanaďanom Markom Sedlmairom. 

Toho si potom rýchlo vzala, aby podľa zákona o rodine bolo dieťa aj úradne považované za jeho. Po Gabrielovi sa dvojici pomerne rýchlo narodil aj druhý syn Nathan. Šťastie v rodine však vydržalo len chvíľu, najmladší potomok nemal ešte ani dva roky, keď sa prvý raz začalo hovoriť o kríze. 

Aneta a Mark sa nakoniec dohodli na rozvode, no Sedlmair sa na pojednávanie nedostavil, hoci žiadosť podal on sám. Nakoniec sa na súd obrátila moderátorka s vlastnou žiadosťou a napriek Kanaďanovej neprítomnosti ich nedávno na prvý pokus rozviedli. Informácie priniesol Nový čas. „Áno, je to pravda, v pondelok nás súd rozviedol a viac sa k tomu nechcem vyjadrovať,” potvrdila pre topky.sk známa jojkárka.  

Aneta Parišková a Mark Sedlmair už nie sú manželmi.
Zobraziť galériu (6)
Aneta Parišková a Mark Sedlmair už nie sú manželmi.

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu