Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Taliansky vzťah v slovenskom šoubiznise: Najprv hádky a potom... Títo dvaja sú fakt opäť spolu!

Celebritný párik je, zdá sa, opäť spolu. Zobraziť galériu (5)
Celebritný párik je, zdá sa, opäť spolu.

BRATISLAVA - Pristihnutí bok po boku! Exotický Iránec Reza Givili (33) a Božka Candráková (37) sa v uplynulom období postarali o hotový mediálny hurikán v našom šoubiznise. Celebritný párik sa totiž raz schádzal a inokedy zasa rozchádzal a ich vzťah tak čím ďalej, tým viac pripomínal hotové talianske manželstvo. Najnovšie sa ale zdá, že problémy sú už zažehnané a kontroverzná dvojica je opäť spolu!

Medzi Božkou Candrákovou a Rezom Givili začali lietať iskry ešte počas nakrúcania reality šou Farma, kde bola blondínka ako hosť niekoľko dní. Ich vzájomné sympatie však časom prerástli do mileneckého pomeru, ktorý s krátkou prestávkou trval dva roky.


Definitívny koniec?! Božka a Reza sa rozišli, blondínka zúri!


Obrat v ich spolunažívaní nastal až vo februári tohto roku, kedy ich vzťah pripomínal doslova talianske manželstvo. Prominentný párik sa totiž schádzal a rozchádzal na dennom poriadku, čím sa netajil ani temperamentný Iránec, ktorý sa o svoje súkromie permanentne delil aj so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach.


Najväčší klamár slovenského šoubiznisu: Tomuto už netreba veriť ani slovo!


Najnovšie sa ale zdá, že táto kovbojka už prehrmela a známi exfarmári sú opäť spolu. Dôkazom môžu byť fotografie, ktoré sa podarilo nafotiť nášmu čitateľovi včera na obed v petržalskom nákupnom centre. A hoci Reza s Božkou príliš zaľúbeným dojmom nepôsobili a nedržali sa ani za ruky, ich spoločné nákupy a úsmevy na tvári sú jasným dôkazom toho, že aktuálne sa opäť snažia žiť ako pár. 

Známi exfarmári Božka Candráková a Reza Givili sa včera na obed objavili bok po boku v petržalskom nákupnom centre.
Zobraziť galériu (5)
Známi exfarmári Božka Candráková a Reza Givili sa včera na obed objavili bok po boku v petržalskom nákupnom centre.  (Zdroj: foto: tip citatela)

Viac o téme: Reza GiviliBožka Candráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu