Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

To sú nohavičky alebo...?! Prachařova milenka odhalila intímne miesta!

Kristýna Leichtová, ktorá je spájaná s Jakubom Prachařom, odhalila na televíznych obrazovkách svoj rozkrok. Zobraziť galériu (6)
Kristýna Leichtová, ktorá je spájaná s Jakubom Prachařom, odhalila na televíznych obrazovkách svoj rozkrok. (Zdroj: Ján Zemiar/Tv Prima)

PRAHA - Fíha! České médiá aktuálne zapĺňajú správy o manželskej kríze Jakuba Prachařa (33) a Agáty Hanychovej (31). Hovorilo sa o tmavovláskinej nevere, no ani herec vraj nie je žiaden svätec. Zapliesť sa mal s kolegyňou zo seriálu Ohnivý kuře Kristýnou Leichtovou (31), ktorá zhodou okolností stvárňuje jeho milenku aj v tomto televíznom počine. No a práve pri jednej zo sexi scénok si herečka neustrážila svoj rozkrok. Ehm, to sú nohavičky alebo...?!

U našich západných susedov sa aktuálne nerieši azda nič iné, ako vzťah Agáty Hanychovej a Jakuba Prachařa. Herec mal totiž po štyroch rokoch manželstva podať žiadosť o rozvod. Všetko odštartovala tmavovláskina údajná nevera, po ktorej sa dozvedela, že je tehotná. Jej manžel má tak dôvodné podozrenie, že dieťa, ktoré jeho polovička nosí pod srdcom, nie je jeho.


Veľký ŠOK z Čiech: Prachař definitívne opustil tehotnú Agátu... ROZVOD!


Ani on sám však nie je žiaden svätec. Šušká sa totiž o tom, že známy Čech počas vzťahu s Agátou podľahol kúzlu svojej sexi kolegyne zo seriálu Ohnivý kuře, Kristýny Leichtovej. Tá zhodou okolností stvárňuje jeho milenku aj na televíznych obrazovkách. No a práve v scénke, kde sa dvojica oddáva sexuálnym radovánkam, tmavovláska odhalila zrejme viac, ako chcela. 

Keď sa totiž snažila dostať z Jakubovej postele, sukňa sa jej vyhrnula tak vysoko, že odhalila svoje intímne miesta. A na prvý pohľad to vyzerá tak, že kráska pod šatami nemá žiadnu spodnú bielizeň. Zostáva nám teda už iba hádať, či filmári na natáčanie prefíkane využili nohavičky telovej farby alebo bola herečka skutočne naostro. Čo myslíte vy?

Kristýna Leichtová si pri sexi scéne s Jakubom Prachařom neustrážila rozkrok. Otázkou teraz je, či pod šatami mala nohavičky telovej farby alebo omylom ukázala niečo, čo malo zostať skryté pod sukňou.
Zobraziť galériu (6)
Kristýna Leichtová si pri sexi scéne s Jakubom Prachařom neustrážila rozkrok. Otázkou teraz je, či pod šatami mala nohavičky telovej farby alebo omylom ukázala niečo, čo malo zostať skryté pod sukňou.  (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Jakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu