Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sisa Sklovská sa musela zblázniť: Odpadnete, čo si zmyslela pár týždňov po operácii!

Sisa Lelkes Sklovská s manželom Jurajom Zobraziť galériu (4)
Sisa Lelkes Sklovská s manželom Jurajom (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Len pred pár týždňami si Sisa Lelkes Sklovská (51) musela ľahnúť pod nôž. Po dvoch rokoch sa totiž ocitla na druhej operácii bedrového kĺbu, pričom počas náročného zákroku bol speváčke nasadený umelý kĺb. A hoci po takomto zásahu by mal byť pacient nejaký čas v pokojovom režime a vylučuje sa akákoľvek námaha, temperamentná brunetka už veselo vymetá spoločenské akcie. To však nie je všetko.

Sisa sa totiž najnovšie rozhodla, že už je súca aj na prehliadkové mólo. Tam jej však bude robiť spoločnosť netypický partner – barla. A ako presne si to Sklovská predstavuje?

„Jana Pištejka chce, aby som predvádzala na najbližších módnych dňoch. A ja som jej povedala, že Jana, ale ja budem ešte dovtedy musieť chodiť s jednou barlou. A Jana hovorí, že také kamienky, čo ti dám ja na tú barlu, to uvidíš,“ smiala sa Sisa v jojkárskom Topstare, kde sa jej pýtali, či by jej barly vzhľadom na jej povahu nemali byť o čosi nápadnejšie.

Zdá sa teda, že rekonvalescencia divokej speváčky prebieha v najväčšom poriadku a už onedlho ju možno fanúšikovia uvidia na prevádzacom móle. Koniec-koncov, nie je žiadnym tajomstvom, že Sisa na mieste neobsedí. Veď už deň po operácii pobehovala po nemocničných chodbách a ako sama tvrdí, základom je pozitívne myslenie.

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu