Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smrť Roba Beňa: Desivé tušenie Dana Krajcera... Celebrity v šoku!

Robo Beňo Zobraziť galériu (7)
Robo Beňo

BRATISLAVA - Robo Beňo († 54) náhle opustil tento svet v sobotu, keď sa mal zúčastniť rodinnej oslavy. Jeho smrť zaskočila aj ľudí, ktorí ho nepoznali až tak dobre, o to viac jeho blízkych kolegov, ktorí s ním v minulosti spolupracovali, či účinkovali v šou Celebrity Camp. Dano Krajcer ho napríklad len nedávno nabádal, aby operáciu srdca neodkladal... Obával sa totiž komplikácií kvôli exmoderátorovmu vysokému krvnému tlaku. Bohužiaľ, lekárskeho zákroku sa bývalý markizák už nedočkal.

Dano Krajcer
Zobraziť galériu (7)
Dano Krajcer  (Zdroj: SITA)

„Boli sme veľmi dobrí kamaráti, najmä v časoch starej Markízy. Pred pár dňami sme sa náhodou stretli. Hovoril mi, že musí ísť na operáciu srdca. Ešte som mu povedal, aby to pri jeho extrémne vysokom tlaku neodkladal. Je mi to strašne ľúto. Najmä kvôli jeho deťom. Deti mal vždy rád. Bude mi chýbať. On aj jeho smiech...”

Zuzana Ťapáková
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Ťapáková

„Vôbec sa z toho neviem spamätať. Stretla som sa s ním naposledy na neoficiálnej oslave 20. výročia Markízy. Možno symbolicky. A dokonca sme sa veľa rozprávali – o živote, o práci. Roba poznám takmer od školských liet, prežili sme spolu kus života. Bol to človek s neskutočne dobrým srdcom, ktorý sa dokázal rozdávať a zároveň aj v najťažších chvíľach mal v sebe obrovský kus optimizmu a radosti. Aj preto mi tá smrť... To je skrátka niečo neprijateľné a vôbec si to neviem predstaviť, bol to jeden veselý človek.”

Aneta Parišková
Zobraziť galériu (7)
Aneta Parišková

„S Robom sme sa poznali z Markízy, boli sme roky kolegovia. Bol to veľmi milý, inteligentný a zábavný chlap, ktorý rozdával stále dobrú náladu. Je mi to nesmierne ľúto, rodine vyslovujem úprimnú sústrasť.”

Karol Csino
Zobraziť galériu (7)
Karol Csino

„Som v šoku! Čože? Však to bol silný, mladý človek. Neviem, čo mám povedať, je  mi to nesmierne ľúto a celej rodine a deťom vyslovujem úprimnú sústrasť. Ja si na neho pamätám ako na skvelého človeka, inteligentného a milého. Nech odpočíva v pokoji.”

Henrich Krejča
Zobraziť galériu (7)
Henrich Krejča

„S Robom sa poznám ešte zo Slovenského rozhlasu, z roku 1995. Sedeli sme spolu v jednej kancelárii. Neskôr sme sa stretli v Markíze. Najmä druhá polovica 90. rokov sa mi s Robom navždy zapíše do pamäti. Boli sme súčasťou skvelého tímu spravodajcov v neľahkej dobe. No prácu sme milovali a poriadne sme si užívali aj život mimo nej. Potom sa Robo vybral na politickú dráhu. Budem na neho spomínať. Je mi ľúto, že odišiel tak skoro. Jeho rodine vyjadrujem úprimnú sústrasť.”

Fedor Flašík
Zobraziť galériu (7)
Fedor Flašík

„Teraz som sa to dozvedel, je to smutné, keď odchádzajú ľudia v tak mladom veku. Roba som bližšie spoznal na Filipínach v Celebrity Campe. Bol veľmi férový, kamarátsky a tímový hráč. Vždy bol za každú srandu. Úprimnú sústrasť rodine. A Robo, pozdrav hore.”

 

Viac o téme: Robo Beňo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu