Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smatanová v pyžame u zadaného muža: Zuzana, takto sa správajú kamaráti?

Zuzana Smatanová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Smatanová (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Súkromie si prísne stráži, ale navštevovať zadaných mužov v pyžame nemá problém. Zuzana Smatanová (32) zrejme nebude taká konzervatívna, ako by sa naoko mohlo zdať. Svoje by o tom vedel povedať aj Michal Hudák (47), ktorého speváčka nenavštevuje práve v súlade s bežnými zásadami slušnosti.

Populárny herec a zabávač je totiž Zuzanin sused. A z toho, čo speváčka nedávno pre jojkársky Topstar prezradila, je jasné, že dvojica má naozaj nadštandardný priateľský vzťah. „Jeho syn mal narodeniny, grilovali niečo na terase a volá mi, aby som prišla. A ja, že šak som v pyžame. A on, že nevadí, príď. Tak som išla,“ smiala sa sympatická speváčka a priznala, že takéto papučové párty nie sú u nich ničím nezvyčajným.

„Takto isto som ho raz zavolala aj ja, že mám oslavu, nech príde,“ zaspomínala si Zuzana. Niekdajšej slávici je teda rozhodne čo závidieť. Okrem vtipnej Hudákovej spoločnosti mimo iného aj to, že nie každému sa podarí mať so svojimi susedmi až takto pozitívny vzťah. Často to býva skôr opačne. 

Viac o téme: Michal HudákZuzana Smatanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu