Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gregorová prehovorila: Čistá pravda o vzťahu so zajačikom!

Hana Gregorová a jej partner Ondřej Koptík Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová a jej partner Ondřej Koptík (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA/PRAHA - Takto to je! Herečka Hana Gregorová (64) v lete minulého roka vyvolala v Česku a na Slovensku hotový rozruch, keď sa na verejnosť dostala informácia o jej novom vzťahu. Tmavovláska sa totiž dala dokopy s o 32 rokov mladším mužom. Hovorilo sa dokonca o zásnubách... Umelkyňa teraz prehovorila pre Topky.sk. Toto je čistá pravda o vzťahu so zajačikom.

Hanu Gregorovú slovenskí diváci veľmi dobre poznajú ako Kubkovu mamičku z jojkárskeho Paneláku. U našich západných susedov je však známa nielen ako herečka, ale aj ako manželka nebohej legendy Radka Brzobohatého. 

Pre mnohých bolo preto bez pochýb veľkým šokom, keď sa minulý rok v lete dostala na verejnosť informácia o jej novom vzťahu. Tmavovláska sa totiž dala dokopy s Ondřejom Koptíkom, ktorý je od nej o celých 32 rokov mladší. Tým umelkyňa okamžite urobila veľký rozruch a zaplnila médiá nielen u nás, ale aj v Česku.


Vdova po Brzobohatom opäť prekvapuje: Mladému milencovi povedala svoje ÁNO!


Zaujímalo nás preto, ako si dvojica aktuálne nažíva. „Zaplnili sme médiá, aj keď nechceme. Nažívame si veľmi dobre, funguje to a ženy v mojom veku vedia, o čom hovorím. Aj mladšie možno. Takže to je všetko,“ prezradila pre Topky.sk Gregorová. Tá zároveň otvorene prehovorila o zásnubách, ktoré v auguste prebehli. Vraj svojmu milému veľmi rýchlo vysvetlila, že žiadnu svadbu neplánuje.

„My sme sa nezasnúbili. To som veľmi rýchlo zrušila a on to pochopil. Takže nie je to treba rozmazávať. Nie som zasnúbená,“ zdôraznila herečka a ako dôkaz ukázala ruky bez prsteňa. Viac o svojom pôsobení v Paneláku a o tom, aký vzťah má so svojou seriálovou nevestou, ale aj s tou skutočnou, sa dozviete vo videu pod článkom.

Hana Gregorová o Paneláku a vzťahu

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu